bloff.se och alla gillar snopp..

Ja skämt å sido..
Sitter på madlyckan 68, tro det eller ej!
Kollar på hjälp och det är väl det bästa man kan kolla på här alltså!
var på deras inflyttningsfest och nu har vi kikat på kort från igår, det gick ganska galet till om man säger så.
Imorgon börjar skolan på allvar, lektioner, resturangen osv, så lär ju behöva sova ordentligt inatt..
Pussochkramochgrattis
mari karppinen

Ännu en nykter fredag

Vet inte riktigt vad som har hänt med mig, mer än att jag varit nykter alldeles för mycket det senaste, eller ja, jag är egentligen riktigt jävla stolt över mig själv som hållt på det där med drickandet, vet själv att det absolut inte är bra och speciellt inte för mig!
Men imorgon är det party, ska antagligen ut med mattis, hon är sjuk precis som jag men jag tänker släpa henne till björnes om hon inte går dit frivilligt!


Idag har varit en ganska bra dag för att vara mig, mått helt okej hela dagen, fick något utbrott förut utan anledning, blev lite arg och lite ledsen, men det gick över lika fort som det kom, överreagerade på en töntig grej som inte var värt att lägga energi på för fem öre, sånt som johanna larsson kommer på efteråt när hon redan varit jätte arg i onödan!
Skolandagen var kort och skön, började halv nio, bakade hela dagen, käkade i resturangen, mat som treorna lagat, jättegott, sen slutade vi klockan tolv, riktigt skönt att få sluta så tidigt på fredagar faktiskt.
Efter skolan så åkte jag hem en stund, satt vid datorn och var ute med vovven, sen åkte jag och hämtade Sara och vi drog med Tobbe och Robin till skövde, handlade lite småskit och sen åkte vi hem igen, skjutsade hem Sara för både skulle duscha innan vi skulle ses igen, jag min idiot är dock så dum så jag lägger mig i sängen och ska "bara vila lite" jo men tjena, en och en halvtimme senare vaknar jag av att telefon vibrerar som fan, sara har skickat massa sms, mattis har ringt, mamma har ringt... var ju inte riktigt meningen att somna där ne.
Det var bara att slänga sig upp och hoppa in i duschen, vid halv nio var jag klar och då åkte jag och Sara till Jerker och dom en stund, spela GH och tjata lite med dom innan vi drog till skövde och matfestivalen för att kolla läget där, kan säga att jag inte avundades dom som var fulla där ikväll, fjortisarna bara vällde ut överallt, det var as mycket folk och alla bara trängdes och kasta snus och fimpar till höger och vänster och var allmänt jobbiga..

...Tills vi kom till torget där dom hade satt upp lite musikgrejs, en brud som stod och sjöng och en dansgolv fullt med allt från 15 åringar till pensionärer, dom bugga och dansa tryckare, pussades och kramades...Åh det bara gick en lyckorus i hela mig, det såg så härligt ut!
Fick ett bevis på att livet och kärleken kan vara fin ibland ändå :)

Nu ska jag nog sätta på satc och drömma mig bort bland sex, skor och skandaler!

LOVE


jävla skit

Har hostat mig till huvudvärk, asfränt, eller inte!
Nu är klockan 00.14 och jag börjar bli trött, fan vad skönt om jag kunde få sova lite inatt, behöver det för att orka fixa skolan nu känner jag!
Fick schema, matlistor, planering för resturang dagar (kommer att ha öppet våran skolresturang en gång i veckan), dryckespapper, ja helt enkelt en jävla massa papper..
Sen skulle vi käkat och sen fick vi sluta, men hela matsalen var proppfull med nya och gamla elever som gapa och skrek, trängdes och var högljuda, så jag kände inte för att sätta mig ner och försöka äta, speciellt inte med min utvecklingsstöra mage!
Så vi gick ett varv i skolan, tjata lite skit med lärarna, jag lämnade in en uppgift och pratade med dom nya ettorna, hälsade dom välkomna och kikade om vi hade fått våra nya serveringskläder, det hade vi tyvärr inte!

Vi kommer ha öppet våran resturang på onsdagar, vi ska alltså egentligen ha öppet imorgon, men vi hinner inte riktigt planera, lägga upp allt och beställa varor på en dag, blir lite tight, så imorgon har vi repetionsdag, haha jag kommer inte komma ihåg ett skit, men som våran störtsköna lärare säger så är ju "repetion kunskapens mode" får väl lyssna på våran kloka mogge då, haha!

Jag är röksugen precis hela jävla tiden, tänkte trappa ner lite på rökandet, men på något underligt och fruktansvärt irriterande sätt så blir man bara ännu mer röksugen när man bestämmer sig för något sånt, kämpa kämpa kämpa!

Slutade runt tre imorgon tror jag, då ska jag gå ut och gå och sen lägga mig i solariumet och dö någon timme, har tappat precis all färg och nu är det höst, tänker inte bli lite färglös och tråkig som den!

Ne, om man skulle röka och lägga sig, ja det gör vi!
GODNATT!

Bredvid ditt namn, står ett namn till

Red Bull ger dig vingar

Okey, jag flyger inte men det är inte långt ifrån, åkte ut till hassle och köpte energyshot och cola, fan vad bra det blev, kanonpigg!
Uppgifterna klara och nyduschad är jag med, fan vad bra!
Dock brukar såna här jävla energitjosan bara funka en stund och sen blir jag as trött istället, vore ju tråkigt att däcka första dagen i skolan!

Efter att jag har varit iväg till skolan ska jag ut och powerwalka lite tänkte jag, om jag nu inte däckar, skulle ju bli en rutin det där men nu har jag inte varit ute på 4 dagar, inte okej alls!
Senare i eftermiddag ska jag iväg och träffa mattis, prata skit och ja, prata skit, det vi gör bäst, mest om varandras skit dock, lägger oss inte i andras, det kan dom nog sköta så bra själva tror vi!

Nehe jaha, ingen ide att fixa hår och sminkilinka sig nu... torkar håret och sätter upp i en slarvig knut, på med kläder och iväg, fan nu börjar allvaret på riktigt, döda mig!

Puss


Pluggisch

Känns ju sketa skoj att sitta och plugga klockan 04.29 en söndagnatt, eller inte alls sådär sketa skoj!
Jag börjar skolan en dag innan alla andra, ännu mer sketa skoj, detta pga att jag missade alldeles för mycket i skolan tack vare mitt as till mage och därav halkade efter en del, så jag har haft med mig uppgifter hem under sommarn, och nu när jag kollar igenom dom så har jag missat två uppgifter, två jävla instuderingshäften på 60 frågor på varje, så jag har suttit här i två timmar och läst i dessa äckligt tråkiga böcker, dö känner jag här, dö!
Jag ska upp om en och en halvtimme, gå till skolan, tenta av mina grejer och sen gå hem, lägga mig i min säng och däcka, för inatt lär jag inte få sova, somnar jag nu så kommer jag inte upp, inte en chans!

Men det är bara att bita i det sura äpplet, jag får skylla mig själv, slarviga jävla mig!

Helgen har varit grym, alkohol, trevligt folk, i lördags blev det dock lite väl mycket, dök ner i golvet hos richard, helt otippat tappar jag all kontroll över mig själv och dimper ner i golvet, axeln fick sig en jävla smäll, sen vaknade jag hos richard dan efter och kände att ajaj den sista ölen var onödig!
Men det är sånt man får ta, ska man ha kul får man lida strul!

Imorgon är det alltså skola, känns inte bra någonstans, men det är väl ganska skönt att komma in i rutiner igen iofs, träffa allt folk osv, trivs ju väldigt bra på min skola som tur är!
Och på resturangdagarna så är det ju inte skola, det är jobb, fullt ös medvetslös, ja faktiskt, stress stress stress!

Ne, sista frågorna måste göras innan jag hoppar in i duschen och missbrukar kaffe som jag egentligen inte ens tycker om, det här ska bli intressant!

Pusspåer!


Skövde city

Vaken, jag har sovit en timme, känns ju ganska dåligt...
Ska duscha och göra mig iordning, sen bär det av till skövde och kss för öronundersöking och shopping.
När vi är hemma igen ska jag och mattis ut och promenera, och ikväll är jag sugen på öl på min altan!
Får se hur kvällen slutar...


Mattis is the shit!

Jag har umgåts med mattis hela jäkla kvällen, natten, morgonen!
Bara diskuterat och varit allmänt muppiga i typ tio timmar, vad skönt det är att bara släppa allt och bete sig lite illa ibland.
Till en början var pratade vi bara seriösa grejer men i slutet var nog inte ett enda ord seriöst!
Hassletappen besökte vi fyra gånger under kvällen.
Var ute och gled lite i vanlig ordning tills martin ringde och sa att dom var hos daniel, då begav vi oss dit istället och skrattade lite åt fulla och dumma människor, sen ville några självklart ha korv, (är inte babylon öppet så tjänar hassletappen fina pengar när folket är fullt i mariestad) så det var bara att ställa upp för laget!

Nu sitter jag här igen och kollar på klockan, suckar och önskar att jag vore trött, den önskan uppfylls aldrig, jädrans skit!
Behöver få lite sömn för idag har jag lite att greja med.
Ska iväg till mekonomen och fixa min jävla regskylt som grävlingsjäveln slet av med sin döda kropp, jag ska till kss men mitt förbannade jävla öra, mattis följer med till kss och håller handen så efter det så tar vi en shoppingrunda i stan, väl hemma i stan igen ska vi powerwalka om vi inte gör det innan skövde, får väl se hur trötta vi är när klockan ringer 12.00, jag vet iallafall att jag kommer vara död.

Nu ska jag kika på andra bloggar istället, min händer det inte så mycket på :)

Godmorgon!











Back in the days

07.37

Ja, klockan är nu 07.37 och jag ligger vaken, vaken i mitt rum med min rosa gosiga filt och datorn på magen, ligger förstås och kollar på satc, vad annars!
Idag ringer klockan 11.00, good luck chuck att jag vaknar pigg då.. tsss inte en chans att jag kommer upp innan tolv idag.
Men när jag väl kommer upp ska jag och lovisa ut och powerwalka, det har blivit lite våran grej det där, en nyttig vana i mitt liv för omväxlings skull.
Och dom senaste sju gångerna vi har varit ute har jag lämnat cigaretterna hemma, hur jävla duktig är inte jag?!!

Efter promenaden vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, är lite sugen på några öl med tjejerna ikväll men fortsätter örat såhär så får jag knapra piller och hitta på något annat istället.
Eftersom att vädret har varit som det har varit det sista så har ju film varit det bästa altenativet dom senaste två veckorna, så film är jag inte så sugen på faktiskt, inte idag, inte ikväll!

Ne, ska kolla klart avsnittet och försöka sova lite innan klockan eller lovisa väcker mig, ujujuj vad jag kommer vara otrevlig om det är lovisa som hinner före klockan, en morgontrött johanna är inte alltid roligt att ha med att göra.

Nattinatti, eller godmorgon godmorgon!




På besök hos sheriffen

Sitter hos Richard, varit här i någon timme eller två nu.
Mest suttit och tjatat skit, kom in i någon vild diskussion om politik, inte riktigt min grej, är inte speciellt insatt i det där...
Nu har jag även hittat richards ABBA mapp på datorn här, nu ska vi spela igenom hela den.
Ska nog dra oss snart, richard ska ha annat besök och vi ska ut och gå, och sen umgås lite med annat folk vi med.
LOVE

Lite satc innan man drar täcket över huvudet

Hör ju inte till ovanligheterna att satc roar mig på nätterna..
Sen kan ju det bero på att det inte finns något bättre att kolla på heller så.

Imorgon skulle vi på roadtrip ja, någon som har koll på vädret? för de har inte jag..
Kanske inte är sådär jätte hipp och dra iväg och tälta om det ska regna och hålla på.
Men om vädret är på våran sida så packar vi bilen full med tält täcken mat öl och glatt humör och så drar vi någonstans, sätter oss på någon klippa och bara njuter, sista veckan innan allvaret drar igång igen, fan vad fort tiden går.

Ne, satc var det ja.
Godnatt!



Ser nästan lite drogad ut här måste jag erkänna!


Tolv år sen

Idag är det tolv år sen min pappa gick bort.
Nerdragen bland ström i vattnet, med alkohol i blodet och utan flytväst.
Skulle rädda sin bästa kompis från att försvinna ifrån alla nära och kära och istället blev världen två människor fattigare.
Du togs ifrån oss, vattnet tog dig ifrån oss, ifrån mig.
Du lämnade mig kvar här, ensam utan dig.
Det är fortfarande för mig oförståligt att du aldrig kommer tillbaka hit till mig, att jag aldrig mer ska få träffa dig, du som är en del av mig, du som gjort att jag finns här idag.
Jag blir både arg och ledsen när jag tänker på dig, arg på dig för att du var så jävla dum i huvudet och hoppade i när du visste att du inte skulle komma upp, full och utan flytväst i strömt vatten..
Ledsen för att du som är en del av mig aldrig kommer tillbaka hit.
Jag saknar dig och tänker på dig varje dag, det går inte en dag utan att du dyker upp i tankarna och sätter igång både tårar och känslor.
Du kommer alltid vara en del av mig, oavsett om du är i himlen eller här på jorden med mig.
Jag älskar dig pappa!





Ännu mer sjuk

Ja precis, nu har jag gått och dragit på mig en kanon förkylning också, det här är ju för roligt, och örat började bli bättre men när jag vaknade idag så gjorde de ondare än förra veckan, och mina tabletter är slut, fan, livet blir inte härligare än såhär.

Igår var jag och lovisa med tobbe och dom i stort sätt hela dagen..
Vid fem på morgonen har vi fortfarande inte lagt oss utan åker iväg till hassle tappen, på vägen hem därifrån skriker lovisa helt plötsligt så högt att jag höll på att köra av vägen, ser då ett djur springa över vägen så jag bromsar, då kommer det en grävlingsjävel som jag därimot inte såg så den stackarn hamnade under bilen, det var som att köra över en stor jäkla sten..
Vi gick ur och skulle kolla så den verkligen var död, dock fick tobbe peta på den för jag var livrädd att den skulle hoppa upp och bita mig eller något.
När vi fått upp den på trottoarkanten så åkte vi därifrån och jag hade fortfarande dåligt samvete, tills vi kom hem till lovisa och parkerar bilen och ska gå in till henne, då ser vi att MIN REGSKYLT ÄR BORTA, grävlingsjäveln fick med sig min regskylt...
Det var bara att hoppa in igen och bege sig mot mordplatsen, och mycket riktigt, där mitt på gatan låg den.

Väl hos lovisa igen hade klockan hunnit bli sex, och eftersom vi inte var trötta än så satte vi på oss mjukisar och tog en powerwalk på en timme, sen städade lovisa och jag kollade klart på en film vi börjat på tidigare under dagen.
Somnade nöjd klockan åtta, vaknade ganska onöjd klokan halv nio av att lovisa ska ha skjuts till station..
Men man ställer väl upp för laget så det var bara att ta på sig igen och åka iväg, när jag hade skjutsat henne åkte jag tillbaka och la mig och vaknade ännu mer onöjd klockan fem på eftermiddagen.. suck.

Nu ska jag kika internet lite och sen dö en stund, är riktigt sugen på måndax ikväll men kroppen tillåter nog inte det!

LOVE



Paris new BFF

Sitter hos jenny och kollar på paris new bff, det måste vara det mest patetiska program som någonsin visats.
Man måste vara ganska ensam om man är tvungen att gå ut i tv för att hitta en bästa kompis, alla bråkar, gapar och skriker på varann och är allmänt falska.
Nu vann någon bög hela programmet här också, jaha!
Kom till jenny för en stund sen och har bara käkat och kollat på tv, är så jäkla trött idag..
får väl se vad som händer senare ikväll, blir nog bara lugnt!
Hörs senare
LOVE

När kärleken tar över tar huvudet rast, när kärleken sen tar en rast får huvudet en hel del att jobba med!

Thats life, deal with it

Försök aldrig ändra på något som är bra, låt det va.
Ibland är livet svårt, tråkigt, jobbigt hemskt..
Men när det för en stund är underbart, låt det vara och älska det!
När livet sen blir sådär trist och jobbigt, plocka fram dom fina och underbara stunderna och lev på dom, låt dig aldrig hamna på botten, och om du nu skulle hamna där, ta dig uppåt och visa att det inte finns något eller någon som får dig att ge upp!

Morgonmys hos jenny och jimmy

Vaknade klockan tolv av att mamma ringde och skrek att jag inte fick glömma att hämta ut mina örondroppar innan dom stängde klockan ett, och jag svarade något i stil med "men sluta tjata, jag är ju för fan på väg dit nu" vilket jag absolut inte var, hade knappt slagit upp ögonen så jag såg vem det var när hon ringde, och alla som känner mig vet att det är ingen idé att försöka få upp mig på morgonen när jag är trött... så kvart i ett kom jag iväg till apoteket och fick mina jäkla droppar..
Nu har vi varit iväg och handlat,godis chips dricka och mat..
Jenny ska laga köttgryta med vitlökssås och ris, hon är duktig min kock.
Jimmy spelar forca och jag och jesper är barnvakt, lilleman har börjat gå runt i sin gåstol och rycker och sliter i allt han kommer åt, börjar bli farligt att ha vaser gardiner osv uppe, dom åker ner när som helst.
Nu ska jag göra annat.


Världens goaste unge! mosters älsklingsbebis!

Lugn fredag!

Vaknade klockan halv elva av att mamma ringde, jag hade fått sjukhus tid klockan halv tolv, skoj, det var bara att gå upp, klä på sig och åka ner till sjukan..
Väl inne på sjukhuset ska dom kika i örat på mig, och som vanligt nere på sjukhuset i mariestad så kan dom inte göra ett skit, totalt jävla värdelösa är dom, så jag fick ringa till jenny och släpa med henne till kss i skövde, ville inte åka själv så gullegumman åkte med mig dit.
Väl i skövde så tog det nästan två timmar att komma in, men väl inne så kollade han i örat och konstatera att dom behövde suga ur det, precis det jag sa till dom i mariestad från början men ingen lyssnade, jag sa också till dom att dom skrev ut fel örondroppar för att sist jag hade detta så gjorde dom dropparna dom skrev ut allt bara värre, gägga ihop hela örat på mig, men även då sket dom fullständigt i vad jag sa, så när han hade sugit ur örat sa han att jag skulle få nya droppar för att dom jag hade fått inte hjälpte mot den bakterien jag hade i örat, fuck mariestad säger jag bara, inkompetenta jävla idioter!
Väl i stan igen så skjutsade jag hem jenny och åkte själv hem och tänkte vila en stund, vilket resulterade i att jag sov i två timmar... vaknade i panik för att jag sovit så länge så jag slängde på mig kläder och åkte till jenny igen, vi kollade film och käka lite...
Vid tio ringer lovisa och ville att jag skulle hämta henne så jag satte mig ännu en gång i bilen och åkte iväg och hämtade henne.
Satt hos jenny i stort sätt hela kvällen, vid ett åkte vi ut och kolla stan en sväng men i vanlig ordning hände det inte ett skit.
Nu sitter vi återigen hos jenny och kollar film, ska nog åka hemmåt om en stund!
LOVE



18 km senare..

Ja ni läste rätt, jag har gått nästan två mil idag...
Helt otroligt att jag orkar stå upp med tanke på att jag annars aldrig rör på mig.
Men detta har blivit en bra vana, så vi tar en runda imorgon också, men imorgon räcker det nog med en, kommer nog ha ganska härlig träningsvärk..
Nu sitter jag hos jenny och jimmy och har precis ätit lite, satte precis på djungel george 2, har sett den men kommer inte ihåg den riktigt, mår inte sådär jätte bra idag heller så får väl se hur länge jag stannar, skulle förbi richard en stund sen också, har ju varit där i stort sätt varje natt sen han började jobba natt, ännu en bra rutin.
Ne om man skulle vara lite social här kanske...
Hörs imorgon!
LOVE


det känns fast det inte borde, det gör ont när jag vet att det inte borde kännas ett dugg!

Det regnar pengar?

Vaknade upp hos richard imorse, åkte dit efter han sluta jobbet klockan sex på morgonen och käka cheezballz och kollade på vänner, hur götta som helst!
Mindre götta var det ju förstått när jag vaknade i hans soffa med nackspärr några timmar senare, tog mig upp ur soffan och kikade in mot hans sovrum, dörren var stängd, så jag vågade mig inte riktigt dit för att säga att jag gick, det märker han ju liksom, varför riskera en grinig och arg morgon trött nyvaken sheriff? nej tack!
Åkte hem och tänkte att nu har jag ju sovit klart för idag, men ikke sa nicke, satte vibratone på magen och skulle kolla film, gick sådär, somnade och vaknade och det var tokvarmt i rummet, kollar ut och solen skiner, ja, SOLEN SKINER, knas!

Hoppade upp ur sängen och slängde på mig ett par shorts och ett linne, tog bilen och ställde den vid lovisa, och började gå, vi börjar alltid våran pw runda hos henne... idag gick jag dock själv, tänkte att det blir nog jävligt långtråkigt, och det blev det, varmt också för den delen, tills jag kommer upp för sthlmsbacken och in på soptippevägen, där ligger det pengar över hela vägen, tre 500 lappar bara mitt på vägen, kvitton och massa annan skit, hittade först ingen plånbok, gick lite längre och där låg den, så jag plockade ihop alla pengar kvitton och kort som hade trillat ur och tog med den, och nej, jag snodde den inte, jag har ringt och försökt få tag i den här tjejen men hon svarar inte, får fortsätta tills hon svarar helt enkelt, ärlighet varar längst så enkelt är det!

När jag kom tillbaka till bilen efter min långpromenad så fick jag för mig att jag skulle åka till jennifer, (en gammal goding kan man väl kalla henne, känt varandra sen högstadiet men umgås inte alls längre, vilket är jäkligt trist) har messat henne några gånger i sommar men hon till skillnad från mig jobbar och sliter så det blir lite knivigt att hitta något bra tillfälle, men idag var hon ledig, så jag passade på att åka ut till hassle, ta några ciggaretter i solen och bara tjata skit, precis det vi tjejer är bäst på, riktigt trevligt faktiskt!

Nu ringer mattis och vill ut och gå, och med tanke på att jag fått något "jag-ska-bli-nyttig-och-röra-på-mig-mer" tänkande från ingenstans så går jag mer än gärna med ut och går en gång till, vem vet, kanske hittar en massa tusenlappar den här gången!


Jävlar vad jag tjatar, hörs senare eller inte..
LOVE

Sömnig..

Helvete, jag bara somnar så fort jag kommer till jenny och jimmy...
Deras kudde och mina knarkpiller är en jävligt bra sovkombo, somnat i soffan två gånger idag, och jag som aldrig sover, knepigt!
Nu har vi käkat kräftor och tjötat lite skit en stund, killarna tog nubbe och vi tjejer höll oss till pepsi, vågar inte riktigt häva i mig en massa sprit när jag blir full på bara medicinen...
Har nog varit rätt bortskämd när vi har ätit kräftor förut, har nog aldrig skalat en kräfta i hela mitt liv, eller jo, kanske en eller två men mamma har alltid gjort det åt mig, nu fick jag fanimej ingen hjälp och det gick ganska bra, var dock ingen jävel på att få med klon ut utan fick bita och greja vilket sluta med att allt fastnade i skalet så jag slängde skiten, sen är det ju inte speciellt mycket mat på dom små djuren, ne, kräftor är väl gott men allt skalande och bitande är inte riktigt min grej!
Nu ska jag bara vänta tills jenny har duschat färdigt och sen beger vi oss mot mig så jag får duscha och göra mig iordning, ska nog förbi bjönen en sväng ikväll, kika om det är något att ha, dock ska vi vara nyktra allihopa, kan nog bli rätt skoj, skratta åt alla andra istället för en gång skull..
Hörs senare eller imorgon..
LOVE!



Kräftskiva..

Sitter fortfarande hos jenny, mattis skulle höra av sig när hon hade varit i skövde men har inte ringt än så får väl se när hon är hemma..
Nu ska vi åka iväg och handla, vi blev sugna på kräftor allihopa så då får vi helt enkelt fixa det, kräftskiva utan sprit för min del, ganska skönt ändå...
Efter vi har handlat ska jag försöka dra med jenny ut på promenad, hon lät inte så sugen så lyckas jag inte så får jag väl gå själv då..
Öron och huvudvärken smyger sig på nu också, mer knark tack!
LOVE

På besök hos jenny och jimmy..

Och nu vaknade lilleman, min söta lilleman..
Min bästa kompis fick en liten son den 9de mars i år, lille vilgot, världens sötaste och goaste bebis.
Åkte hit efter promenaden med lovisa, kan man bli beroende av promenader? isf har jag nog blivit det, fan vad skönt det är..
Nu ska jag mysa med lilleman!

Min fru lämnar mig..

Idag sviker min fru mig (lovisa fisalisa) och åker iväg till göteborg, bara lämnar mig här hemma... uhu!
Men jag överlever nog, hon kommer ju hem igen som tur är..

Vaknade precis nu av att örat värkte något äckligt mycket, fick ta mina droppar och mitt knark så lättar det lite iallafall..
Ska bara hoppa i mjukis shortsen och ett linne och sen åka iväg till lovisa för en pw innan hon åker iväg..
I eftermiddag sen ska jag umgås med mattis (mathilda goding grönkvist).. jag var jätte sugen på några öl eller ett par glas vin men om örat fortsätter såhär under dagen så måste jag fortsätta ta tabletter och dom får man inte blanda med alkohol, tyvärr!

Ne nu dör jag under duntäcket här, hör efter pwen..

LOVE


Kycklingsallad och rulltårta

Efter två och en halv timmes powerwalk så skrek magen lite granna, kommer hem och ser att mamma har gjort världens störta skål med kycklingsallad, och med tanke på att jag har bestämt mig för att bli lite nyttigare så passade ju kycklingsallad jätte bra efter promenaden, sen ser jag dock att mamma bakat rulltårta och baaam, där sprack min nyttiga dag.

Nu ska jag strax ringa till min richard och kolla om han var sugen på en "kaffe" eller om han har hittat på något annat skoj, och har han det så kan ju jag och lovisa tränga oss på med tanke på att vi har ganska jäkla tråkigt.
Sitter och glor christine och skrattar bara för att dom i programmet skrattar, det är ju egentligen inte ens kul!

Ikväll ska jag ta en långpromenad till, lovisa lät inte så sugen men då går jag själv isf, för jäklar vad skönt det är å röra lite på sig!

Ne, nu ska jag äta klart och överväga om jag ska ta en eller två bitar rulltårta... eller tre!

LOVE

Promenad, igen, känner mig jäkligt duktig!

Jamen juste johanna, klockan 12 skulle du vara ute och svettas i gympadojjor och sportbh, hur gick det med det? dåligt!
Vaknade klockan 14.10 och bara skrek för att örat gjorde så fruktansvärt ont, fick droppa i dropparna och ta två tabletter, så nu snurrar det något jäkligt i huvudet istället..
Lovisa hade ringt 5 gånger när jag kollade mobilen, så nu ska jag bara klä på mig och slänga mig i bilen och dra iväg till henne för en pw på 3 timmar, skönt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker, ska dricka kaffe med sheriffen sen, (min fina vän richard thorell) , eller ja, kaffe och kaffe, oboy är mer min grej, det här med att det ska vara vuxet att dricka kaffe? varför skulle man bli mer vuxen av att dricka något som smakar skit? töntigt att kaffe är för vuxna och oboy för små, min mammas kompis unge är 9 bast och dricker kaffe, honom ser inte jag som vuxen :)

Ne, tjat tjat, nu blir lisafisa snart arg på mig...

LOVE


En helt vanlig måndag, förutom att jag bloggar vilket nu förtiden aldrig händer!

En fasad du visar så fin och underbar,
kan dölja den hemska och falska människa du egentligen är,
en sådan fasad klär bara dom svaga och osäkra,
osäkra så som du!


Mycket har hänt sen jag var inne på blogg.se och kladda sist...
Mycket roligt mycket tråkigt, men det tråkiga har kommit att visa sig vara lika bra som de roliga, på något konstigt men underbart sätt.

Jag har gift mig med världens underbaraste tjej, (Okej, gift och gift är jag kanske inte, och skulle egentligen inte heller vilja vara med henne eftersom hon aldrig är hemma) men vi lever ihop, hand i hand som vänner och hon är förjäkla go den där fisalisa...

Idag har vi varit ute på powerwalk i nästan tre timmar och jag måste säga att det var det bästa jag gjort på länge, kände mig både duktig och piggare (även fast jag fått någon jävla inflammationsjävel i hela hörselgången) men men... efter en långpromenad i dugg så kände jag mig ganska kry ändå..
Efter promenixen åkte vi och handlade lite mat, har inte haft någon matlust på ett par dagar här nu men lite tonfisksallad gick allt ner.

Nu är klockan 07.59 och jag sover inte, känns väl sådär med tanke på att jag och fisa bestämde att vi skulle pw:a lite klockan tolv idag med, och de om jag inte räknar helt fel är om cirkus tre timmar och femtioåtta minuter...

Så ja, har sagt detta så många gånger förr, men nu ska jag faktiskt försöka ta tag i bloggandet, lovisa gav mig lite pepp med tanke på att hon statat en ny och bloggar mer än kissie paow dess och resten av fjortisbloggarna som gör allt för att skämma ut sig och tjäna pengar...
Utlovar dock inga bildkollage osv, inte än iaf, så peppad är jag inte.

Yeye, sängen är både varm och gosig så nu slänger jag in handduken, eller iallafall tar på mig täcket och blundar en stund...
Godnatt och sovgott!






RSS 2.0