Förferre i berga och härligt drag på Björnes

Jajjamensan, visst tusan var jag ute i skogen och förfesta igår, riktigt roligt med skönt folk, kan ha varit bästa björnes på länge!
Fast som vanligt när jag är ute så tappar jag bort mina vänner jag går dit med och vinglar runt och pratar med alla andra vänner som är där, men riktigt roligt var det iallafall (:
Idag när jag vaknade så mådde jag inte bäst om man säger så, men efter två treo och en dusch så är jag nu fit fore fight igen, ska nämnligen ut ikväll med, det är crusing i stan idag så jag och några vänner ska ut och åka raggarbil, helgrymt!

Ne nu ska jag lägga mig i solen en stund till innan jag fixar iordning mig!

(bilder kommer)

Love Johanna!

Mys med pojken

Idag tog jag sovmorgon till tolv, helt underbart skönt.
Har inte mycket mer att säga om skoldagen, eftersom det är så otroligt tråkigt där så jag vill inte skrämma bort er med pluggsnack.
Efter skolan så skulle jag åkt och solat, men när jag kom ut till min cykel så spöregna det, så jag cyklade hemmåt istället, och tyvärr hade vovven inte varit ute på hela dagen så jag fick ta en dyngesur och snabb promenix med honom.
När mamma kommer hem ska jag övningsköra bort till grisen, ska spendera dagen med honom, underbart!


Love Johanna


Skolavslutningsklänning!?

Hej och hå, att man alltid ska vara ute i sista sekund, jag har inget att ha på mig på skolavslutningen!!
Har kikat runt på internet nu men jag hittar inget jag fastnar för direkt!
Därimot hittade jag andra skönheter som gärna får pryda min garderob!





Klänning från Vila 499 :-
Skor från Chicy 699 :-
Nit armband från Chicy 149 :-

Chicy satsar nog på nitar när det gäller accessoarer, både skor och armband.
Riktigt snyggt tycker jag, Outfiten blir lite livligare med nitar, känns lite hårdare och "tuffare" på något sätt!

Allt för nu!
Love Johanna!

Gina tricot!

Jag är helt kär i denna affär, mycket snygga grejer, till mycket bra priser, en 5/5 på Gina helt enkelt!



Klänning/tunika 149 :-
Väska 249 :-
Brillor 79 :-

Trädgårdsfix och lång sovstund

Det är helt sjukt vad trött jag är idag, jag gick ändå och la mig i tid igår, skumt!
Dagen har varit riktigt jävlig faktiskt, Magen har värkt, det har blåst så in i norden och jag har varit tröttare än tröttast.
När jag kom hem från skolan gick jag och la mig direkt, somnade på tio sekunder och sov i två timmar, helt underbart skönt, det jobbiga är bara att man blir så seg när man väl vaknar, och jag somnade gärna med mjukiskläder och duntäcke, gissa om jag var varm när jag vaknade..
Nu på eftermiddagen så har jag varit ute och handlat med mamma, och nu (som i vanlig ordning nu för tiden) så var det jag som körde, det har blivit en vane sak nu, ska vi någonstans båda två, så är det jag som kör.
Väl hemkomna från våran tripp till Karlssons blommor, coop, m.m, så hjälpte jag mamma att fixa i trädgården lite, planterade blommor och så.
Har till och med hunnit med en promenad med Tjabo, var uppe hos Jimmy och hälsade på Jenny en sväng, la oss på gräsmattan och tjöta lite innan jag och Tjabo gick vidare, man kan visst hinna med mycket fast man sover bort "halva dagen".
Nu har jag fixat med bloggen lite, (IGEN), blir inte riktigt nöjd, men denna gången är den ju sommrig med blommorna och det iallafall!






Nu ska jag ta en promenix med vovven!
Love Johanna!

En bästa vän

Vad är egentligen en bästa vän?
Vad jag kallar för bästa vän, är en vän som lyssnar, förstår, ställer upp, är glad & positiv och som man kan ha roligt ihop med & som man kan lita på.
Har ni haft en allra bästa vän? som är lite bättre än alla andra, som man älskar och bryr sig om lite extra, som betyder mer eller som man har en bättre relation med?
Det har jag haft, några stycken, men sen efteråt så börjar man undra om dom verkligen var ens bästa vänner?
En bästa vän relation tar väl aldrig slut, eller gör den det?
Jag vet inte om jag ska kalla mina vänner för bästa vänner, för jag älskar alla mina vänner och bryr mig otroligt mycket om dom.
När ens såkallade bästa vänner försvinner ur ens liv så blir det som ett stort svart hål, så blir det iallafall för mig, som att något hela tiden fattas, den där extra glädjen som vännen bidrar med.

Detta inlägg är speciellt ängnat åt en person som jag älskade mer än någon annan!


Nationellt matteprov och deg hos plutten

Dagen började med nationellt matteprov, kan man starta sin dag bättre? svar JA!
Men det gick riktigt bra och jag är supernöjd med resultatet, så lite bra start på dagen kanske det var ändå!
Efter skolan hann jag bara hem och äta snabbt innan hjärtat kom och hämtade mig, och hos honom har jag legat hela dagen och degat framför svampbob fyrkant och hanna montana medans han låg och snarka, helt jäkla underbart!

Nu hinner jag tyvärr inte tjöta mer,
LizaFIS ska dra iväg mig på spinning, skriver mer ikväll, ( om jag lever vill säga )

Love Johanna!

pluttesnutten<3


Sjukgymnast och bästa lillsnuttan!

Skolan idag var tråkig, seg och onödig, gjorde i stort sätt ingenting, fick reda på provresultaten, vilket jag inte var ett dugg nöjd med, men vi har två prov till innan sommarlovet, som vi kan höja oss på, får hoppas att dom går bra!

Efter skolan idag har jag varit hos sjukgymnasten igen, samma visa om och om igen, men nacken och ryggen börjar bli bättre nu så det är ju bra iallafall..
Efter besöket hos Torbjörn så skjutsade mamma mig till Johanna, för er som inte vet så är Johanna min allra bästa vän sen blöjan, har kännt henne sen hon ploppade ut ur annies mage, hon har varit som en lillasyster för mig hela livet..
Vi har suttit och pratat och varit ute och gått en sväng i det underbara vädret, hoppas solen är här för att stanna denna gången..
Om en stund kommer hjärtat hit och hämtar mig, ska ta en långpromenad med vovven senare ikväll, är hundvakt för att mamma jobbar natt så vi ska sova hos mig :)

Pussochkram
Love Johanna!


Lillsnuttan<3

Fiske och mys på "landet"

Kan man kalla Ullervad för landet?!
Det är ju inte stan, men ändå inte riktigt landet, jag kallar det iallafall landet, det är lika lugnt , fint och skönt som det är ute på landet iallafall.
Som ni kanske redan har förstått så är det där jag har spenderat min söndag, halva åtminstonde.
Åkte ut till Emilia runt fyra halv fem någongång, och då hade Anton och Adis satt igång och börjat fiska, så jag och Emilia tog tag i maskletandet åt dom, tog ett tag innan vi hittade några, men till slut hittade vi rätt ställe och fick en hel del slämmiga äckel att ge till grabbarna.
Adis hade tur och fick tre fiskar, och om jag inte minns helt åt skogen så hade Anton sån otur och inte fick en enda firre.
Men vi tjejer ängnade oss åt andra saker, Emila, hennes små syskon och jag lekte en lek som lillan (Emilias minsta lillasyster) kallade för Timslek, eller något liknande, man lägger fram olika grejer, så tar man bort en, och så ska dom andra gissa vad som är borttaget.
Vi satt ute i solen länge och lekte och kollade på när killarna fiskade, jätte mysigt var det!

  
  
  
  
 
På sista bilden är det en liten svala, den hade flugit in hos Emilia och dom och lagt sig på golvet i ett av rummen, så hennes pappa fick fånga den och släppa ut den, vi trodde den var skadad först men den flög iväg så fint så :P

Vid åtta gick vi in och åt kvällsmat innan vi åkte hem till mig och kollade på söndagsparty med filip och fredrik, har aldrig velat ge de programmet en chans men idag gjorde jag faktiskt det och det var helt okej..
När det var slut så åkte dom hem och jag gick och la mig framför tvn, som jag fortfarande gör, men den ska jag stänga av nu och gå och lägga mig.

Sovgott
Love Johanna!

Degsöndag

Vaknade sent idag, älskling åkte iväg på cykeltävling vid nio imorses, men jag låg kvar ända till klockan tolv, riktigt skönt att få sova ut ordentligt.
Har bara suttit och kollat på tv hela morgonen, har lite bakishuvudvärk men det är smällar man får ta.
Jag ska nog åka med Anton och Emilia och fiska senare sen, får se om snutten också vill följa med.

Nu ska jag kika klart room raiders och sen gå ut och lägga mig i solen en stund.

Lite bilder från igår...








Love Johanna!


Party

Skön form, drucken och gla, sitter hemma hos kritan just nu, ska väl hemmåt om en stund!
Skriver mer imorgon!

Har förövrigt 11 månader med min vackraste idag :)

Lördag

Jag vill ha sommarlov, nu nu nu nu nu!
Älskar vädret, det får gärna hålla i sig nu!

Vaknade med hjärtat vid halv nio idag, skulle åka till skövde och köpa tv, men där blev det ingen så vi åkte hem lika fort i stort sätt, men väl i stan igen åkte vi till norlanders, så där hittade vi en bra till vardagsrummet.
Efter det övningskörde jag lite, och sen åkte vi hem, jag satte mig och kikade på "Legally Blondes", rolig men lite överdriven brudfilm.
Nu sitter jag och väntar på min mupp, ska leka med Emilia och Anton senare, spela volleyboll och grilla tror jag.
Kanske skulle fixa iordning mig så han slipper vänta.

Love Johanna!



Garderobsproject

Hela dagen har jag slitit med den där jävla garderoben, började redan i morses, kekke och jag var och köpte grejer till projectet, stång, knoppar osv..
Kekke fick göra grovjobbet, såga spika borra och allt det där som en byggare som han ska fixa.
Sen åkte han iväg och träna, och då började mitt både roliga och tråkiga jobb, att plocka iordning och rensa.
Men allt eftersom när hela dagen hade gått så blev det faktiskt riktigt fint, jag är supernöjd och nu ser jag iallafall vad som finns att välja på istället för att stå och riva ut hela garderoben och sen slänga in allt igen.
Men nu är all skit borta, nio kassar med bara skit, kläder som jag inte använder eller inte tycker om längre, detta behövdes, jösses!

Bilder ska ni självklart få!
OBS, EXTREMT stökigt på en del bilder!


Muppen

hej och hå

HEMSKT, men såhär såg det ut när jag hade rivit ut allt gammalt som skulle slängas

Resultatet, jag är helnöjd

Fint och iordning, nu ska det hållas så också (Y)



Nu ska jag kolla film med plutten!
Sovgott

Love Johanna!


Crusing

Kvällen blev riktigt lyckad..
Åkte som sagt till Tibro med Emilia och hennes familj, blev inte så länge men det var roligt att kika på alla bilar, en del var lika skruttiga som våran, och en del var riktigt fina.
Riktigt trevligt i bilen, raggarmusik och trevligt sällskap :)
När vi hade åkt en stund i den otroligt långa kön runt hela Tibro i stort sätt, så åkte vi och tog en fika innan vi åkte hemmåt.
Väl hemma i stan igen så åkte vi hem till Anton och åt paj, pratade och kollade satc, riktigt mysigt, emilia är go hon! :)

Nu har min skitgris till pojkvän kommit hem också, så ska väl krypa ner med honom nu!

Love Johanna!


Tibro

Emilia med familj kommer och hämtar mig strax, ska nämnligen iväg på crusing i tibro.
Vi är väl där till tio kanske, sen ska vi åka och stöda grabbarna, se vad dom pysslar med när vi inte är med ;)!

Hinner tyvärr inte skriva mer nu..
Love Johanna!

 
Dagens Outfit!

Svennebanan

Yes, jag sitter här och tjatar ut den, svennebanan låten, han är riktigt oklar han "promoe" men låten är skön på något knepigt sätt, yeye, man ska väl inte förstå sig på all musik, och definitivt inte allt folk.

Nu har jag slängt i min lite mat, så nu sitter jag här igen, och funderar på om jag ska ta den där jävla promenaden, hmmm.
Emilia smsa precis och frågade om vi skulle leka senare sen, och det klart att jag ville det :)
Min babe är ju i nässjö, och hennes babe ska ha killkväll med resten av gänget, och där lär ju min babe hamna när han är hemkommen från kusinbesöket, så honom får jag väl inte hem förens inatt, jaja, bättre än inte alls.

Nu ska jag ta hand om mig själv lite, duscha, fila, noppa, hårinpackning, raka benen, och allt det där som hör till, så otroligt skönt att göra sånt ungefär en gång i veckan, då känner mig sig pigg och fräsch, helt underbart.

See you later, aligator!
Love Johanna!


Torsdag

Långhelg och det tackar vi för!
Det är inte långt kvar nu tills det är långhelg i nio hela veckor, eller ah, jag hade gärna haft lov i femton, menmen.
Idag vaknade jag sent, väldigt sent, var inte uppe förens tolv, sen åkte jag och mamma och handlade, och sen tog vi en övningskörnings sväng, åkte till halv två, och nu håller mamma på med maten, kött och potatisgratäng, gott!

Nu var den visst redan klar, hörs senare!

Love Johanna!

Film-mys med favoriterna

Kvällen har varit jätte trevlig, jag och emil satt hemma och visste inte vad vi skulle hitta på, men då ringer Anton, och räddar den tråkiga hemma-och-göra-ingenting kvällen, så det fick bli film-mys och godis, eller ja, jag äter inte godis längre, jag har kommit in i en "jag-är-för-tjock-för-att-ens-äta-mat" period, eller ah, jag skulle nog vilja kalla det "bikininojja", men men, så jag dippade gurka, iallafall lite nyttigare än att smälla i sig en chokladkaka eller chipspåse.
Så vi åkte och hyrde film, på åkes ofcaurse, fick bli "the house bunny", riktigt rolig film faktiskt :)
När filmen var slut var alla trötta och ville hem, förutom jag, men emil ska upp tidigt för att åka till sina kusiner så han var tvungen att skjutsa hem mig, och helt ensam blev jag, jag hatar att sova utan min plutt!

Imorgon ska jag bara ta det lugnt, vad jag har planerat in än så länge,ska ta mig en långpromenad och sola, om jag orkar mig ner till stan, jag har sagt att jag ska sola i två veckor eller något nu, men tror ni att det har blivit av eller(?)
Neee, självklart inte, usch, man ska inte planera in sånt, utan bara få ett ryck och göra det!

nu ska jag kolla på vänner innan jag lägger mig!
dock inte trött så det lär ju bli några avsnitt!

Love Johanna!


Onsdag

Ni får ursäkta men jag hann inte skriva mer igår..
Men jag fortsatte iallafall att spendera dagen med Jenny.
Jag och mamma var ute och övningskörde, så mötte vi Jenny vid leksbergsgrillen, Vi skulle ta oss en långpromenad i det fina vädret, eller ah, det regna ju inte iallafall, så vi gick i nästan två timmar, tog en paus i hamnen och tog ett glas vatten och en cigg (jätte bra när man tänker att man ska ut att motionera, menmen) innan vi fortsatte hem till mig, stannade bara hos mig och bytte sim-kort i min mobil för det har cpat tillräckligt länge tycker jag, så mamma beställde ett nytt, men när det var bytt så gick jag och Jenny till tennis planen vid bråten, henne pojkvän och hans kompisar var där, så jag och Jenny spelade lite en stund, jävligt roligt, men jag måste erkänna att vi sög, riktigt hårt också :/ haha!
Senare sen åkte jag till älskling och sov.
 En liten kille tappade sin glass i hamnen, och tjabo tackade ju inte nej till den inte!


Idag har jag varit i skolan, eftersom jag inte har någon samhäll längre så började jag inte förens halv elva idag, hur underbart som helst!
Efter skolan åkte jag med emil hem en stund, satt och kolla tv och åt lite innan jag åkte ner till stan med marre, skulle bara kika lite, men som sagt, har man pengar så är det svårt att låta bli, så det blev lite grejer, ska lägga in bilder så ni får se.
Nu är jag hemma och ska ta tag i mitt helvete till rum, har skjutit upp det dag efter dag efter dag, men nu är mamma galen, och det ser faktiskt inte roligt ut, så ska städa lite och sen kommer nog babe och hämtar mig.
Vad som händer ikväll är ännu oklart, skulle ha haft lite grillmys hos mig, men jag tänkte förut när det regnade så förbaskat att det inte var någon idé, men nu har det ju spruckit upp, och solen visade sig till och med förut, helt otroligt!
Så om det inte regnar mer så kanske det blir lite grill ändå!
 
Dagens Outfit!



 
Dagens inköp!
 

Ne, städa var det!

Love Johanna!


Sex and the city

Ännu en skoldag avklarad, och inte fan blir det roligare i skolan inte, bara tråkigare och mer merningslöst.
Men efter skolan tog jag bussen hem (det regnade) och satte mig vid datorn, sen har jag kikat lite på hur man ska kunna göra om mina garderober för att få det att funka, och jag har nog kommit på en lösning, tror jag.
Har även hunnit kolla lite mer på vad som händer i veckan, och vi hade visst prov kvar, tyävrr..
Så det blir lite plugg imorgon, och storstädning, det behövs verkligen!

Nu ska jag  kolla klart på sex and the city innan jag ska gå ut och gå med Jenny!
Jag skriver mer ikväll sen!

Love Johanna!



Lite nytt smått och gott som gärna får bo i min garderob när den är rensad och omgjord!


Tisdag

Nu var man pigg och redo att gå till den underbara skolan, eller(?)
Neee, fytusan, jag vill inteeeee, jag vill bara ligga kvar i min varma underbara säng som luktar älskling, vill dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte hör mamma som skriker att jag ska gå upp.
Men som sagt, man får väl gå nu dom sista veckorna och göra det man ska, vad vi nu ska göra?!
Vi har inga prov eller något sånt kvar så det är väl vanliga lektioner som gäller..

Efter skolan idag så vet jag inte vad jag ska göra, kanske äntligen ska försöka ta mig ner till stan och sola, sommarbrännan behöver lite hjälp på traven..
Kanske skulle passa på att ta en fika med mari idag när jag inte har något annat inplanerat, eller kanske börja stöka med garderoben som aldrig kommer bli iordning gjord om jag inte tar tag i det.
Ska väl förhoppningsvis sova med hjärtat inatt också, myyyysigast är det när busen ligger bredvid! <3



Ne nu går min buss!

Love Johanna!

Sjukgymnasten

Idag har jag tagit lång sovmorgon, och den satt inte fel någonstans kan jag lova er, var inte uppe förens halv elva.
Jag har inte gjort mycket alls idag, har legat och skrivit upp lite vad som händer dom närmaste veckorna och lite vad som behöver göras och så, har lite som behöver fixas och grejas med nu känner jag..

* Fixa mitt trådlösa bredband
* Fixa och bygga om min garderob
* Rensa alla garderober
* Försöka hinna med att tepetsera om i mitt rum
Och lite annat smått och gott som behöver göras men som jag inte kommer på just nu!

Och så har jag hunnit med en sväng till sjukgymnasten också, det var tydligen illa idag eftersom att jag inte hade varit där på så länge, fick ligga på uppvärmning i en halvtimme innan han knäckte rätt i nacken och i ryggen.
Nu har jag ätit och grejat lite också, och älskling kom precis, skulle behöva städa lite men jag tror jag myser ner mig i sängen med plutten en stund istället :)!

Love Johanna!



Hemskt

http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142

Sitter och kollar på detta, och jag gråter så jag ser knappt vad jag skriver..
Jag blir så jävla ledsen och förbannad när jag ser detta, jag blir verkligen arg.
Det finns ingen som har rätt att behandla djur såhär, dom har känslor och ett liv precis som vi!
Jag förstår inte hur man kan vara så dum i huvudet och känna så lite för djur och andra människor så man kan stoppa ner tio hundar i en liten låda med gas i och gasa ihjäl dom, jag skulle vilja ta dom där äckliga jävla kräken och stoppa ner dom i den där lådan och gasa ihjäl dom, åhhh jag blir tokig, jävla svin det finns!
Jag var tvungen att stänga av efter halva, jag klarar inte av att titta mer, jag blir så jävla ledsen verkligen.

Usch, ne nu ska jag försöka sova!

Pigg och uttråkad

Jaha, då ligger man här igen, klockan har passerat tolv och går snart över till ett, och inte fan har jag somnat än.
Just nu känns det bara så jävla tråkigt att överhuvudtaget gå till skolan, jag har gjort vad jag har orkat och kunnat, jag kan inte ändra mina betyg nu ändå, det är för sent, nu är betygen satta och man kan bara hoppas på det bästa.
Dock ska man ju sköta skolan och gå dit, men det känns bara så jävla värdelöst just nu, tre veckor kvar, som vi bara kommer slösa bort i skolbänkarna, fast man redan är klar med det man ska.
Imorgon ska jag dock inte gå, för vi skulle åka iväg på något med klassen, kolla på gamla stridsflygplan eller något, men jag är inte i topp trim än heller, så jag stannar hemma tills på tisdag, sen ska jag ta mig iväg.
Man får väl ta sig i kragen och gå dit dom sista veckorna nu, sen är det ju sommarlov, och jag tror att detta sommarlov kommer bli underbart.
Lite resor och utflykter blir det allt, bla, antagligen till öland och bo i husvagn med kekke och hans familj, öland är ju bara så fint, underbara ö, där har jag spenderat mina somrar sen jag var liten, jag bara älskar öland.
Om bara vädret blir bra så kan denna sommar bli galet bra.

Krypa ner under täcket och glo på vänner tills man somnar, låter inte alls fel.

***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***---***
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går,
jag är verkligen tok kär i dig och jag önskar att pirret i magen när jag ser dig, aldrig försvinner.

lördags-söndags

Jag har ju redan berättat om både lördag och halva söndagen, men bilder hade jag inte då..
Nu har jag dock slängt in bilderna på datorn så tänkte att ni skulle få glo på några av dom!


Lördag hos farmor!

   
  

Söndags mys med godingarna!

   
  

Efter att mupparna hade åkt longboard i bassängerna på ekudden, så åkte vi hem och åt och så jag och kekke..
Senare sen åkte vi och hämtade Anton och Emilia och åkte till coop och köpte äpplepaj och vaniljsås, mums.
När vi hade handlat åkte vi hem till mig och gjorde paj och kollade på Wipeout, riktigt mysig söndag med godingarna!
Har även fått hjälp av Emilia att fixa iordning min blogg ikväll, riktigt skönt att det äntligen blev av, nu fattar jag lite iallafall, haha!

Nu ska jag kolla på grannfejden, riktigt roligt med sura gubbar som stör sig på småsaker, dom har väl inte mycket annat för sig dom där gamla bönnerna!

Ha en trevlig söndags kväll/natt!

Love Johanna!

Söndag

Vi börjar med gårdagen..
Jag, kekke och mamma åkte till farmor i Motala, åt mat och tjöta där ett tag.
Hade inte träffat farmor på jätte länge så det var riktigt trevligt, och roligast var att hon var pigg som bara den, för att vara 90 år iår..Hon lagade mat och fixade och diska och tjöta på rätt bra om allt och inget, jag hoppas att jag får ha kvar farmor ett tag till.
Vid fyra åkte vi hemmåt igen och var väl hemma runt sex, då stod grillning på menyn, det blev lite trassel hit och dit om vart vi skulle vara, men det löste sig till slut, anton offrade sig så vi åkte dit allihopa..
Blev en riktigt trevlig kväll med grill och melodifestivalen, Vad tyckte vi nu om norge? värda vinnare? jag vetifasen vad jag tycker faktiskt, den var väl helt okej, men jag hade nog hellre sett att finland hade vunnit, tyckte att norge var lite tråkig, menmen, alla verkade ju gilla den söte norsken med glimten i ögat och fiolen på axeln, han fick ju rekord poäng så det måste väl betyda att han var en värdig vinnare..
Efter melodifestivalen åkte jag och kekke hem till honom och sov.

Idag vaknade vi tidigt, kekkes klocka ringde redan vid halv tio, vi skulle nämnligen iväg på cykeltävling uppe på kinnekulle idag, Åkte till coop och köpte mackor innan vi åkte iväg...
Det var väl rätt roligt att kolla på dom, men jag är ingen cykel människa direkt så, haa!
Efter att vi hade fikat och dom hade gått i mål så åkte vi hemmåt och har nu spenderat dagen med grabbarna, dom har åkt longboard och jag har suttit i solen, helt underbart när det steker på..

Ne nu ska jag väcka min plutt som har somnat i soffan,
Jag skriver och lägger in bilder från helgen senare..

Love Johanna!


Moholm




Kjolen är riktigt läcker, tycker jag, snygg sommarkjol som passar till brunbrända ben!

Ska platta håret lite och fixa innan kekke kommer och hämtar mig, det blev moholm för att kika fotboll, dom andra skulle dock grilla efter men vi hoppar nog det och hittar på något annat istället:)

Hörs senare eller imorgon!

Love Johanna!

Fredag

Klockan är redan tre och jag ligger här som en död sill..
Fortfarande hemma, jag är nästan helt frisk, men jag är så jävla seg och trött hela tiden, känner mig sliten.
Ska gå ut och lägga mig i solen en stund snart tänkte jag, nu när den äntligen lyser, hoppas att det fina vädret håller i sig, och jag hoppas verkligen att det blir fint på studenten, vore ju inte så roligt om det skulle börja spöregna när alla har gjort sig fina och har nya klänningar och hela baletten, ne, fint väder på studenten vill vi ha!

Efter att jag har legat ute en stund, och förhoppningsvis har fått lite färg så ska jag hoppa in i duschen innan älskling kommer och hämtar mig sen.
Ska antagligen åka ut till moholm vid halv sju för att kolla på adis när han spelar fotbollsmatch, får se hur det blir med det, ska väl iallafall spendera kvällen med Emilia och Anton :)!

Solen väntar!

Love Johanna!


Torsdag

Gårdagen på Väner var jätte trevlig..
Fick vara med i köket och laga mat, desserter och städa när gästerna hade gått..
Jag och Jenny hade hand om desserterna, päron i sockerlag med glass, mums!
Sista gästerna kom fem i ett så vi var inte klara med städningen och allt förens vid tre..
Efter att vi hade ätit och så, så skulle jag och Jenny gå till Mari, men då hade hon gått till Johan persson, så vi gick dit en sväng, Mari och Jenny lagade mat men det hade inte jag lust med efter en hel dag i köket.
Efter en stund kom kekke och hämtade oss och vi åkte ut och åkte lite..Åkte ner till hamnen en sväng och tog en glass.
Sen, sjuka som vi är, fick jag och jenny för oss att åka och bada, så vi hämtade badkläder och åkte ner till ekudden och badade, haha, det var inte så farligt kallt ändå, det var rätt skönt..
Senare sen åkte vi hem till mig, jag och kekke, och kollade på tv en stund innan vi gick och la oss.

Skriver lite senare sen igen..

Love Johanna!


Ensam igen..

Nu är jag hemma igen.
Mamma kom och hämtade mig vid halv nio, övningskörde då en sväng, var hemma igen vid halv tio.
Nu sitter jag och kollar på Christine, min humor, jag tycker det är skitbra, därimot om kekke skulle varit här skulle vi nog slagits om tv kontrollen nu, haha, men tyvärr är inte min bebis här ikväll, och jag tvingas sova ensam, inatt igen.
Nu när jag är sjuk har jag jätte svårt att somna på kvällarna, jag är inte trött så att jag kan somna, utan mer seg så jag orkar ingenting, och huvudet bara värker, fruktansvärt jobbigt..
Men ikväll måste jag försöka komma i säng i tid eftersom jag ska till Väner imorgon och se hur dom har det där..
Kan bli en tuff dag med tanke på att jag inte orkar någonting, men det får jag väl ta, det här är ju viktigt för min framtid så jag får ta mig i kragen och försöka orka med dagen..
Ska nog försöka hinna med en fika med Mari imorgon efter Väner besöket också, prata lite skit.

Ne nu ska jag ta lite glass och kolla klart på Christine innan jag går och lägger mig.


Love Johanna!




Jag förstår inte hur jag har kunnat klara mig utan dig!


Tisdag

Hejsansvejsan..
Man kanske skulle inleda varje blogginlägg med att hälsa? eller är det barnsligt kanske? vem fan bryr sig!
HEJHEJ

Ja, jag är sprallig och allmänt störd idag..
Har legat hemma idag också, sjuk, ont i magen och allmänt trött..
Men vid tre åkte jag till snutten och la mig här och dega istället för att ligga ensam hemma och ha tråkigt..
Har mest legat och kollat på tv, gick ut och hade vattenkrig förut, haha kekke är den töntigaste när det gäller sånt där,
han får spruta hur skvätta hur mycket som helst, men när man ska skvätta tillbaka är det inte lika roligt, haha!

Ne nu ska vi hitta på något en stund innan jag ska hem,skriver senare..

Love Johanna!


   

Hahaha, snygga bilder man kan hitta om man rotar på pojkvännen dator!

Nyheter



Lite nytt till garderoben vore inte fel, nya snyggingar är väl iofs aldrig fel, men ekonomin tillåter inte så mycket nytt förtillfället, tyvärr. Den vita kan man nästan ha både till fest och till vardags, jag tycker den känns slapp men ändå snygg, använd väskan till för att snygga till det, skönt plagg att variea stilar med, Och den svarta är bara såååååå söt.


Var inne och kikade lite på HMs sida förut, och jag har velat ha dom där gladiatorskorna hur länge som helst, men dom har självklart inte funnits i min storlek, så jag köpte ett par andra, men nu fanns dom i rätt storlek så jag var bara tvungen att beställa hem dom, och för ynka 198 :- , det är ju nästan ljöjligt billigt!
Jag kikade runt lite och hittade även denna bikini, 79:- delen, snygga färger när man får bränna i sommar, jag kunde inte låta bli!

Nog om min tråkiga vardag

Jag har kännt det sista att hela min blogg går ut på att jag berättar upp och ner hur mina dagar ser ut..
Kanske blir lite långtråkigt och tjötigt till slut..
Ska försöka lägga in lite mer shopping, vad jag tycker om och vad jag inte tycker om, lite mer tankar och diskutioner omkring frågor som är viktiga och intressanta..
Ska också försöka få hjälp av Emilia att designa bloggen lite snyggare, just nu ser den ut som hej kom och hjälp mig.
Ska bara få tummen ur och dra hit tösa :)

Spin city på tvn, det vill man ju inte missa en så tråkig måndagskväll som denna..
Sovsågott allihopa!

En sak till..
Jag och mamma har gjort om och pysslat i vardagsrummet idag/ikväll..
Och det blev faktiskt riktigt bra, jag sa vart allt skulle stå och mamma ändrade, det tyckte jag var en smart ide, haha,
Hela vårat vardagsrum var fullproppat med grejer vi bara ställt dit för att vi inte haft plats för det någon annanstans...
Men idag åkte allt upp på vinden, och nu ser det mycket trevligare och snyggare ut...

Ne nu måste jag faktiskt gå..

Love Johanna!


Jeansleggings

Jag var inne på emilias blogg förut och såg att hon hade laddat upp ett linne två stilar, och det påminnde mig om dom berömda jeans leggingsen..
Dom passar ju både till fest och till vardags, dom är otroligt sköna och med rätt grejer till så kan det vara en slapp outfit och en party outfit, alltså är dom helt underbara!


Till vardags funkar ett vanligt baslinne och låga skor perfekt, på med något armband för att piffa till det lite.
Till partyt funkar high heels och snyggare top, där ska stora örhängen och något armband på så är du snygg till festen, nu i sommar ska gärna solbrillsen på också, alla älskar brillor!

Tankar och frågor som aldrig kan besvaras..

Döden.. vad är det egentligen?
En del tror på att man föds på nytt, en del tror att livet fortsätter fast i himmlen, en del tror att man blir en annan person, en del tror att man bara dör, men vart tar man vägen då isånnafall? någonstans måste ju själen ta vägen?
Hur vet man vad som stämmer? eller kan man ens veta det?
Jag blir både intresserad och rädd när det gäller frågor kring sånt här, det vore intressant att veta hur det egentligen är, men det är så frustrerande att man inte kan få svar på frågor och tankar kring detta, för det finns ju ingen som kan ha rätt egentligen?! Det måste man ju dö för att få reda på.
När man förlorar någon som man älskar, eller när katastrofen händer, som tsunamin och sånt, när tusentals människor dör, man känner ju sorg då, men sorgen går på något sätt inte att förklara, speciellt inte när det är någon man älskar som tvingas lämna en och försvinner från ens liv.
Varför jag tar upp detta överhuvudtaget är för att jag förlorade min pappa när jag var sex år, han drunknade i en båtolycka, och den sorts sorg man känner när ens nära och kära går bort är så stark så man vet inte hur man ska bete sig för att hantera det.
Jag får panik när jag inte kan utrycka eller beskriva hur det känns, man kan inte ta på den känslan, den sorg som man känner, man blir helt tom och vet inte vart man ska ta vägen, ibland är det självklart bra att prata om det man känner, men man kan också behöva tänka och fundera själv när man är ledsen, och tänker man djupt på det så blir man helt tom, för det finns inga svar, det finns ingen som kan besvara dom frågorna, ingen som kan räta ut dom frågeteckena, och det gör mig galen, arg, ledsen.
Ibland önskar jag att man kunde dö för en dag och sen komma tillbaka, för att få frågor och tankar besvarade.


pappa och jag


Måndag

Vaknade inatt och hade en sån fruktansvärd värk i magen, som mensvärk fast värre, och ni som är tjejer vet att sån värk inte är att leka med, men som tur var somnade jag till slut efter tre tabletter och tv tittande en timme.
Men imorses när mamma väckte mig vid åtta så hade jag lika ont igen, så jag ringde till skolan och sjukanmälde mig.
Så idag, som ni kanske förstår, har jag bara legat hemma, förutom en timme när mamma och jag åkte ut och övningskörde lite för att få tiden att rulla... men självklart då så går våran växellåda sönder, igen! (Den gick sönder förra veckan, backen hoppade utanför så den fanns inte, och idag hade femman hoppat ur så idag fanns inte den.) Så vi fick åka förbi mammas jobbar kompis så dom skulle fixa den, så vi tog oss en promenad hem därifrån.
Och nu har jag lagt mig och ska kolla på vänner, som vanligt vid denna tid på vardagar :)!
Måste hinna med att ringa Mari också, och egentligen skulle jag vilja åkte förbi min stackars älskling som också ligger hemma sjuk, snutten har fått bältros, får kika förbi honom imorgon efter skolan, om jag nu ska till skolan..!

Vänner väntar!

Love Johanna!


Söndag

Helgen har varit helt okej..
Spenaderats med godingarna, i fredags var jag med Mari, och igår var jag med kekke, emilia och gänget,
Åkte bil och kolla på robinson, en perfekt lördagskväll med mina gullungar.
Vid halv tre åkte jag och kekke hem till mig och sov, eller ja, han somnade på fem sekunder och jag somnade vid halv fyra..

Idag vaknade jag och älskling runt tolv (riktigt trötta) och jag ville inte ens kliva ur sängen, helt döda låg vi kvar till halv ett, då gick vi upp och åt pannkakor som mamma hade gjort medans vi sov, efter maten tog jag en snabbdusch innan vi åkte hem till kekke, satte oss framför tvn och där satt vi i stortsätt hela dagen/kvällen, kollade filmer och myste, fast kekke myste mest med datan, haha.
Efter wipeout skjutsade kekke hem mig och jag tog en långsväng med vovven..
Nu har jag kollar på vänner i en timme och tänkte fortsätta med det i en timme till med tanke på att jag inte är ett dugg trött, mår inget vidare idag heller, magont och trött i huvudet, jobbigt då att man inte är så trött så man kan lägga sig och somna, skulle behöva lite utav kekkes sovvanor, han kan lägga sig på kudden och somna på tre röda, vore inte fel alls.

Ne, nu ska jag fortsätta kolla på vänner tills jag blir trött..
Ha det bäst!

Love Johanna!



äkta kärlek varar för evigt, du och jag är äkta kärlek!

Lördag

Imorses ringde min klocka 09.00, inte underbarast kan jag lova, men trött som jag var orkade jag mig upp ändå, kletade på lite smink och satte på mig tights och linne innan jag och mamma satte oss i bilen mot skövde..
Fast idag var det inte mamma som körde dit, för det gjorde jag..
Jag hade tänkt att spara lite på mina pengar eftersom jag nyss var i Ullared och inhandlade allt jag behövde, men så häromdagen så gick mina jeanstihgts från gina sönder, och jag är helt förälskad i mina sånna, dom är både snygga och underbara att ha på sig, så jag var tvungen att åka till skövde eftersom gina inte finns här i Mariestad för att få tag i dom.
Men väl inne i skövde så hittade jag lite andra grejer också, och har man pengar så är det svårt att låta bli..
Det blev jeanstightsen, jeansshorts, jeansjacka (mycket jeanstyg nu, haha) långtlinne två hudlotions och en lotion till håret som luktade ljuvligt gott..
Kul nu när sommar är på väg och man är solbränd om det glänser och luktar gott om en, haha.
Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder på inköpen innan jag drar mig..
dock är bilderna inte dom bästa.. men ni ska nog se vad det är för något!

    



Nu ska jag städa iordning lite och försöka få tag i min upptagna pojkvän..
Ikväll blir det mys med honom Anton och Emilia :)

Love Johanna!


Tråkig dag, tråkigt väder..

Suttit hemma i stort sätt hela dagen, inte sådär värst roligt kan jag lova.
Jag trodde att det skulle bli fint väder på eftermiddagen, så jag tänkte ta en lång promenad med min vovve,
men när jag kollade ut förut var det fortfarande grått och regnet hängde i luften, man blir så trött, kunde det inte få fortsatt vara så fint som det har varit dom senaste dagarna, men men, några regniga dagar kan man väl ta, vad jag har läst mig till ska det spricka upp imorgon, det vore inte fel att få ligga ute någon timme eller två imorgon.

Ne om man skulle försöka släpa sig ut i blåsten, vovven behöver ju kissa vare sig det är bra väder eller inte..

  

Torsdag

Skolan idag var nästan värre än igår, hål i tre timmar och nationellt matteprov, inte så rockigt direkt.
Gick förbi Inge idag också, Onsdag klockan åtta ska vi vara på Väner för att kolla på Hotell&Resturang, se om det är något att ha.
Idag hade jag tyvärr tandläkar tid klockan ett, och jag är LIVRÄDD för tandläkare, jag bara hatar det, och självklart skulle jag laga ett hål idag, och fjant som jag är ska jag ha bedövning innan dom stoppar in borrar och grejer i käften på mig, men till och med den gör ju förtusan ont, det borde finnas bedövning för bedövningen tycker jag..
Nog om hemska tandläkare..
Efter tandläkarbesöket åkte jag hem och gick ut med min vovve, och nu ligger jag bara här och kollar ugly betty, det är ju marknad nere på stan idag så jag kanske skulle ta mig dit en sväng.

Senare ikväll kommer emil hit och sover, skönt att slippa sova ensam!

Puss&kram så länge

Love Johanna! 




Onsdag

Skolan idag var extremt tråkig och jag ville bara hem..
Inge kom upp till oss idag och pratade lite om gymnasieval, så jag och Camilla ska iväg till Hotell&Resturang och kika lite hur dom har det där, se om det är något att ha, jag är redan skoltrött så något praktiskt vore nog bra så man får tillbaka orken att gå upp på morgonen och gå iväg till den tråkiga skolan, och om man skulle vilja bli något annat i framtiden kan man ju alltid läsa vidare, jag vill egentligen jobba med människor, hjälpa människor.. men målet just nu är att komma in någonstans och få igång orken och viljan igen, just nu är jag bara trött på allt som har med skola att göra.

Men efter skolan åkte jag till Emmeli en sväng och hälsade på, stackarn var sjuk och ville gå och lägga sig nästan direkt..
Så efter en timme så åkte jag ner till Mari och umgicks med henne, pratade lite skit, handlade och kollade på vänner..
Mamma kom och hämtade mig runt halv nio, då åkte vi ut och övningskörde en sväng, gick kanon idag, som alla andra gånger så länge det bara är jag och mamma i bilen, annars blir det kaos, haha.

Nu ska jag kolla klart på Grey's Anatomy och duscha innan jag hoppar i säng, tyvärr ensam inatt :(

Sovgott och dröm sött :)
Love Johanna!

Tisdag

Ingen skola för mig idag, huvudvärk och illamående när jag vaknade, så typiskt..
Men jag tog en tablett och gick och la mig igen, så nu är det bättre..
Jag som hade tänkt att ligga i solen idag, men när jag vaknade i morse så regnade det, och nu blåser det som bara tusan, inget skönt bikini väder alls.
Vid halv fyra kommer älskling och hämtar mig, ska väl åka hem till hono och mysa tills hans jädra hockeyträning börjar, träning träning träning, jag tycker synd om alla stackars hockeykillar!
Får väl hoppas på att jag slipper sova själv inatt iallafall, det är jobbigt att sova utan emil.

Nu ska jag slänga i mig lite sallad och platta håret innan älskling kommer.
Bloggar lite om resten av dagen senare..

Love Johanna!


Jag vore ingenting utan dig,
du är absolut allt!

SOOOOOOOOOOOOOOOL

Detta är ju helt underbart..
Solen skiner och humöret är på topp, allt är så otroligt underbart just nu, jag älskar livet, vilket jag inte har gjort på mycket mycket länge, men nu är allt bara så jävla bra, det är som ett pirr som ligger i magen och vibrerar.
Jag har världens bästa pojkvän som jag är super kär i, jag har underbara vänner och en underbar mamma, vädret är på topp, Ja nu mår jag som bäst!

Ne jag tänker inte slösa bort en minut av soltimmarna idag, ska ligga ute och försöka få lite färg..
Det tycker jag att ni med ska göra, ut  i solen med er!

Love Johanna!


Myssöndag

Nu har jag bytit om till mys-kläder och ska lägga mig i sängen och kolla på never been kissed, riktigt bra film, enligt mig.
Jag och mamma skulle åka och köpa godis förut, och jag har fastnat för det nyttiga och faktiskt goda naturgodiset, jag är annars inte ett så stort fan av nyttigheter men naturgodiset är riktigt gott faktiskt, nötter, yougurt, banan, ja helt okej!
Ne nu är pausen slut, vilket betyder att jag inte har tid att skriva mer just nu.. antagligen inte efter filmen heller, så vi hörs imorgon efter skolan, eller efter skövde, om jag ska dit..






Puss ha det bäst!
Love Johanna!

Hemma från utflykten

Väl hemkomna från utflykten åkte vi hem och bytte om för att åka ner till grabbarna som spelade volleyboll i hamnen,
jag trodde ju dock att tjejerna också skulle komma men icke, jag satt där själv i säkert en timme innan Karin och Pillan kom och räddade mig en stund, men dom försvann ungefär lika snabbt, och tog då med sig Kritan och Victor också, och när dom hade försvunnit började grabbarna som var kvar, roa sig med andra grejer, nämnligen att begrava min pojkvän i sanden, jag tyckte iofs att det var riktigt roligt, men jag fick inte hjälpa till, jag skulle väl kanske vart på hans sida och bett dom andra sluta, men har man gett sig in i leken får man leken tåla, haha.

När killarna hade lekt klart tackade alla för sig och vi cyklade hem till kekke och la oss i soffan ett tag innan vi åkte ut för att hämta kekkes mamma i Ullervad, sen svängde vi förbi coop där Malin skulle köpa godis, och jag hann prata lite med Mari som jobbade, stackarn såg helt död ut.
Vi skulle egentligen åkt ut och åkt igår men vi orkade inte det sen, och kekke skulle upp tidigt för att åka och cykla i kinnekulle, så vi skippade en sen utekväll i bilen och la oss istället i soffan och kollade på film tills vi gick och la oss..

Och idag har jag bara myst med min övertrötta osociala pojkvän, jädrans tur att jag älskar honom så mycket som jag gör :)


 
  




haha, jätte gulligt kort, eller inte :)

Nu måste jag städa, ha det bra så länge :)
Love Johanna!


underbara lördag

Nu får ni ett bildinlägg från min underbara lördag! :)

  
  
  
  
Det var bilderna från silverfallen..
men sen åkte vi ju vidare till vristulven, där vi skulle grilla korv och mysa i solen på en filt, efter maten gick Malin och jag ner till vattnet och kastade lite boll med Tjabo i vattnet..
  

Där fick ni halva min dag i bilder! :)


Lördag

Helt otroligt underbar dag med älskling och hans lilla syster Malin.
Vid tolv i morses åkte vi till silverfallen som ligger en bit bortanför timmersdala, otroligt fint när det blommar och vattnet har börjat rinna i bergen, så vi gjorde en liten utflykt och åkte och kollade vid silverfallen, sen åkte vi till vristulven och grillade korv.
Vi tog med oss min lilla bebis, han blev helt galen när han fick springa lös och bada lite.

Ska iväg en sväng nu men lägger in bilder lite senare.

Love Johanna!

Fredag kväll

Fredagkvällen spenderade jag med Jimmy och Jenny, spelade volleyboll i hamnen först, sen satt vi i en båt i hamnen med Jimmys pappa med fl, trevligt var det,
dock är det lite jobbigt när alla andra är fulla och man själv är nykter, eller vad säger ni?!
Men runt halv tolv tackade jag för mig och gick hem med världens finaste älskling och sov, och som vanligt somnade vi på soffan och kom inte i säng förens vid två, hejja oss!

 
Min underbara och goa bästa vän! :)

.

känslor suger


Fredag

Ni får ursäkta mitt extremt dåliga bloggande, men jag har helt enkelt inte haft ork eller tid att sitta framför datorn dom senaste dagarna.

Tis-ons var jag och mamma iväg till ullared, helt underbar tripp med övernattning i en lägenhet där.
Vi shoppade både tis och ons och jag är hel nöjd med allt jag fick med mig hem,
parfym, klänningar, tröjor, smink, väskor, hårfärg, tavlor, ljus, m.m, ja jag fick nog med mig det mesta hem.

Gårdagen blev också rätt lyckad (valborg) lite tråkigheter hit och dit, men vad förväntar man sig i den här stan?!
Kvällen började hos thörnberg med grill och trevligt folk, vidare till ekudden för att ta en promenad till hamnen med pojkvännen och hans vänner, en väldigt oklar men trevlig tripp, men vi kom till holmen till slut, mycket trevligt folk där med, men efter många om och men åkte emil och jag hem och sov runt tolv, rätt skönt det med.

Ni ska få lite NYA bilder idag, jag har nämnligen fått en ny mobil, så nu har jag tagit lite nya pics.

    
u n d e r b a r i n g a r !


 
Och idag har jag och mina bebisar legat ute i solen och göttat oss hela förmiddagen!

Nu ska jag äta och fixa iordning mig lite,
Love Johanna!

RSS 2.0