Sommar planer

Tänkte dela med mig lite av mina sommarplaner när jag ändå sitter här..
Lite oklara grejer som inte är helt bestämmt, och en del grejer som är bestämmt!

* Gullholmen med mamma och Johanna, redan nu på söndag faktiskt, (och fytusan vad jag kommer sakna min prins under den veckan!)
* Öland med älsklingen och hans familj
* Liseberg med Johanna (oklar grej)
* Hitta på något med pargänget, haha, har varit prat om danmark och campning,  får se vart vi hamnar, ekudden(?) haha!

Det är vad jag vet hittils, och resten av sommaren kommer jag spendera alla soliga dagar på stranden med vänner och pojkvän! :)

Puss

Tjolahopp

Helgen har varit underbart och fruktansvärt rolig, ber om ursäkt för dålig uppdatering ännu en gång men när solen ligger på hela dagarna är de svårt att slita sig.
Jag sitter hemma hos Johanna nu så har inte hunnit lägga in några bilder från helgen..
Men ska sätta mig och skriva lite och lägga in bilder imorgon!

Nu ska jag fortsätta mysa med min Johanna!

Love Johanna!

Liseberg

Har varit på liseberg med älsklingen och hans cykelgäng idag, riktigt lyckad och trevlig dag!
Hinner inte skriva mer än så, och tyvärr inte lägga in bilder heller, klockan är nämnligen 03.21 och jag ska upp 07.30 för att duscha och packa innan bilen går mot falkenberg, ska åka dit med mamma och hennes kompis samt dotter och kika på sånhär teater ni vet?! typ som stefan och krister utomhus, kommer inte ihåg vad det kallas, revy(?)
Det ska iallafall bli riktigt trevligt, ska nog kika in på gekås också, där kan man aldrig vara för mycket, ska även övernatta i en stuga där någonstans så är inte hemma förens på måndag igen, och vem vet, vi kanske kikar in på liseberg innan vi åker hem, där kan man heller inte vara för mycket ;D!
Ne fytusan, 03.24, tre hela minuter har det tagit att skriva detta, ett tecken på att sängen är behövlig!
Ha det bra i solen så hörs vi när jag är hemma igen!

Puss och Kram

Love Johanna!

Usch vad jag kommer sakna min plutt, jag ääääääääääälskar dig hjärtat!

Underbar dag i solen och på sjön!

Dagen har varit helt otroligt underbar!
Började dagen med att åka till bassängerna på ekudden med mammi och simma och sola, även Emilia med familj kom dit och skulle bada så jag plaskade i vattnet med henne och hennes småsyskon, och jag känner nu att jag har brännt mig i fejjan, men men, det är väl sånt man får ta, brun har jag iallafall blivit så lite smärta får jag väl stå ut med, "ska du va fin får du lida pin" som man säger!?

När jag precis ska sätta mig i bilen och åka hem ringer älsklingen och säger att vi ska ut på sjön, och det tackar man verkligen inte nej till, jag älskar att åka båt, jag vet inte mycket om det men det är en sån jädra underbar känsla att bara sitta där när solen bränner och man har underbart folk runt om kring sig!
Så Jag, älskling, Simon, Alexandra, Anton och Emilia åkte ner till hamnen för att kliva på Simons familjs stora och härliga båt!
Vi åkte ut och la oss utanför Ekudden, killarna satt uppe och prata (eller vad dom nu gjorde (?)) medans vi tjejer satt där nere och pratade och myste, Anton och Emil fick även en fix idé om att ta gummi båten in till land för att köpa godis, och den genomfördes, dom är inte normala dom där grabbsen :), men bra gick det, och godis fick vi!
Meningen var väl att alla skulle bada men eftersom alla förutom jag och Alexandra är kycklingar så fick vi ta ett dopp själva, dock var det inte badvänligt eftersom det var så otroligt kallt där vi hade lagt oss, men ett svalkande dopp gick allt!

Senare på kvällen åkte jag till Johanna en sväng och pratade lite skit och så!
Sen skjutsade Rasmus och Johanna hem mig runt 11!
Som sagt, riktigt lyckad dag!

  
 
                                            Jag bjuder lite på mig själv idag! haha

<3



Ett år med älsklingen idag!
Jag älskar dig mest min Emil Andersson <3

Sol och jordgubbar!

Det ända jag har skrivit om i min blogg det senaste är hur kass jag är för att jag aldrig skriver något i min vackra blogg längre, men som sagt, jag har inte tid, jag tänker inte skriva en lång bortförklaring den här gången, jag har helt enkelt inte orkat :)!

Det har hänt mycket sen sist, men orkar inte berätta allt, kan ta det kortfattat i punkter!

* Fredagen (Midsommar) firades hos Kalle med hela gänget, trevligare kunde det ju blivit eftersom alla inprincip tävlade om vem som kunde bli fullast och däcka först, vilket jag tyckte va extremt onödigt eftersom det slutade med bråk och en massa skit, men bortsätt från dom dåliga stunderna och alla muppar som söp sig kanon så hade jag trevligt :)
  

* Lördagen spenderades med halva gänget, fiskade, badade badtunna och grillade hos älskling, åkte till Simon och kika film och tjöta innan jag och min plutt åkte till honom och sov, riktigt lyckad dag faktiskt!
   

*Söndagen spenderades också med halva gänget, och likaså då fiskade vi och lite senare sen åkte vi till ekudden och badade, sen åkte jag och kekke även denna kväll hem till honom och sov!
(kan även tillägga att det är något fuffens med simons lilla båthamn, nu när vi har varit där och fiskat har han har fått 15 fiskar på två dagar, medans vi andra sex personer har fått 5 ihop, det går väl ändå inte ihop? :O)

Oj jag glömde en grej,
Jag, mamma och morfar var iväg till hellekis och kikade i små hantverkar stugor, det var jätte sött, en liten gata med massa små stugor med massa handgjorda grejer!

   
 

Ne nu ska jag gå ut och sola och äta jordgubbar innan jag åker till Johanna en sväng :)

Pussochkram
Love Johanna!

SOOOOOOOOOOOOOOOL

Åh, visst blir man glad när man vaknar och solen bara sticker en i ögonen, sommarsol är väl ändå det bästa som finns?!

Vid halv två följde jag med Karin och handlade på coop, köpte kyckling, jordgubbar och vattenmelon och åkte hem till henne och åt och myste på en filt i solen, helt underbart!
Vi satt och pratade en stund och diskuterade midsommar lite innan jag cyklade hem!
Nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen.
När jag har duschat och varit ute med vovven ska jag åka till Johanna :)!

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN NÅGOT EXTREMT JÄVLA MYCKET!
Jag kommer aldrig kunna beskriva min enorma kärlek till dig älskling<3


Dagens

Dagens +
SOLEN HAR VISAT SIG!!!!

Dagens -
Pojkvännen börjar jobba imorgon, vilket betyder att man inte kommer kunna spendera hur mycket tid man vill med honom under sommarlovet, vilket också betyder ledsen Johanna! :(

Lite snabb uppdate..

Jahaja, nu var det ett tag sen igen!
Dom senaste dagarna har bara varit så jädrans röriga och jag har varit alldeles för upptagen för att ägna mig åt bloggen!
Studenten var väl inte roligast direkt, tyckte så jädrans synd om alla som tog, att just studenten dagen skulle bli så regnig och tråkig, men det är ju som vanligt på skolavslutning och studentdan.

Min man hade det väl inte heller tur med vädret som skulle ut och cykla, men honom gick det ingen nöd på (tyvärr) , han cyklade med svart/gröna byxor, (som fortfarande var vita när han lämnade mig på morgonen) krasslig röst och stank öl som en alkoholist, men som sagt, han cyklade och såg glad ut, jag därimot satt i Töreboda och var orolig som en gnu, men jag hade trevligt jag med :)


Igår var jag med Johanna och Rasmus, vi var ute och åkte lite bil på kvällen och när jag kom hem klockan halv fyra på morgonen, låg en trött men väldigt söt pojkvän och väntade i min säng, åh mysgrisen!


Orkar ni läsa mer?!


Just nu sitter jag hos Johanna och gör väl inte speciellt mycket, myser, det är livet det!

Ska gå ut och kika en sväng om en stund, ta lite luft, en promenix, ska spendera natten här!


Nu skiter jag i om ni orkar läsa mer för jag orkar inte skriva mer :)!
Puss och kram


Love Johanna!


Sämst ever

Yes, i know, uppdateringen denna veckan har varit pissdålig!
Haft fullt upp med annat så bloggen har fått lida, ber om ursäkt för detta!

Beachpartyt i onsdags var väl okej, förfesten var bra jävla mycket bättre än själva holmen besöket kan jag säga!
Förfestade hos Evelina ute på "landet" , sen åkte vi in till stan och virra runt där ett tag innan vi kom till holmen, och väl där tappade jag bort mitt gäng och var gärna utanför själv ett tag, och där i min ensamhet hade jag tänkt att dricka upp min sista cider, men då kom farbror vakt och bad mig hälla ut den efter en klunk, jävlar var pissigt!
Efter en lång natt med dans bråk och fylla gick jag och min man hem och sov!

Just nu sitter jag hemma hos hjärtat med hans lillasyster, han har tyvärr redan gett sig iväg, (och klockan är inte ens nio), på sin smyckade cykel, grankulor, glitter och regskylt kör han med, hejja!
Jag måste medge att jag har en liten klump i magen för detta, men vad gör man, sköter dom sig så är det väl bara roligt att dom har kul, tråkigt nog är vädret skit, som vanligt på studenten, förjävla tråkigt!

Nu ska jag sätta mig och kolla barnprogram och sörja att alla super och jag sitter hemma!

Love Johanna!


Min andra hälft, hela min värld!

BEACHPARTY

PartyPartyParty

Beachparty ikväll och det kan bli galet!
Börjar ute i ullervad och vi brudar befinner oss i stan runt nio skulle jag tro..
Ha en sjukt bra kväll alla!

WOHOOOO



Natten spenderas med min man!<3

Äventyrs-söndag

Haha ja, äventyr har vi allt varit ute på idag, skulle egentligen bara åkt till tibro och hämtat något till Rasmus pappas bil, men vi hann att vara i/åka igenom en hel del ställen, haha, hjo, tibro, moholm, skövde, och när vi stannade på donken för att äta i skövde ringer Rasmus mamma och frågar om vi inte kan åka och hämta en sadel i falköping också, och visst kunde vi det, vi hade ju inget speciellt för oss iallafall, så vi åkte vidare till falköping för att hämta sadeln, med högsta volym och allsång i bilen hittade vi (efter många om och men) sadelägarens hus så att vi kunde hämta den, när vi var på väg hem åkte vi även igenom skara och lugnås, haha vi hann med en hel del på dom fyra timmarna vi var borta, eller ja, det kändes som tiden bara rusade iväg.
Jag var inte hemma förens runt halv nio och då kom grisen till mig och han ska stanna här inatt!

  

Ne, nu väntar dusch och film, antagligen ensam eftersom min man lär ha somnat när jag har duschat klart, får dra med han in i duschen ;)!

Love Johanna!

Födelsedags firande i ekby!

När vi vaknade på lördagen hoppade jag in i duschen och tog en snabb dusch, vaknade nämnligen klockan tolv och skulle vara i ekby klockan två, så jag fick slänga mig in i duschen innan jag började göra mig iordning!
Väl ute i ekby hjälpte vi Ingbritt att duka fram och sen fikade vi, efter fikat åt vi jordgubbstårta som Ingbritt (johannas farmor) hade bakat, och det är Johannas favorit tårta, mumsigt god!

Senare på kvällen kom Mariette och Louise, och vi gjorde inprincip ingenting, dom åkte väl hem vid elva och då gick jag och Johanna ut på vägen och satte oss på en madrass och spelade kort, haha! Så tråkigt hade vi haft hela kvällen!
Vid ett kom grisen och hämtade mig och vi åkte hem till honom och sov, hm!

  
Älsklingstjejen 16 år! Grattis Gumman<3



När vi var ute gjorde jag ett spår av blommblad, tycker om bilden på något sätt!


Min helg i tre delar

Har gjort en hel del i helgen så jag tar det i tre inlägg istället för att smälla in allt i ett, jag har tyvärr inte haft tid att blogga något i helgen så jag får skriva hela helgen nu istället, kekke ligger och glor på tvn så det finns inte mycket annat för mig att göra ändå!

I fredags var jag först med Johanna och Rasmus,vi var iväg till skövde och shoppade lite direkt efter skolan, blev en hel del fint som jag visar nedanför här sen, och när vi hade kommit hem åkte vi och handlade chips och så och åkte hem till Johanna, vi skulle kolla på film där, och när filmen hade börjat kom även kekke och hade mys med oss!
Skulle egentligen sovit hos kekke men Johanna ville att jag skulle sova där så jag stannade där över natten, på lördagen skulle vi ut till ekby och fira Johannas fördelsedag hos hennes farmor!

  
Klänning gina 249:- Linne gina 149:-  Oversize tröja gina 149:-

  
Linne gina 149:-    klänning HM 249:-  Shorts gina 199:-


Armband gina 169:-

 
Mitt paket från HM hade även kommit, svarta gladiator sandaler (198:-) och bikini i snygga färger (159:-)

Love Johanna!


Mys med Johanna!

Skolan komenterar vi inte, det ända jag säger är sjukt tråkigt.

Efter skolan tog jag en promenad till Johanna, har hjälpt henne att städa hela lägenheten, och jösses vad dammigt det var, men nu är det fint och rent i hela jädra huset!
Efter städningen åt vi pannkakor med köttfärs i, mums, och efter maten gick vi ut en sväng med jacko innan vi satte oss framför tvn och satte på "boattrip" jäkla rolig men dock oklar film.

Nu är filmen slut och mariette har även kommit hit och gör oss sällskap, när rasmus kommer hit sen ska vi åka hem till mig och hämta grejer för jag ska sova här inatt!

Ha en trevlig torsdagskväll!
Love Johanna!


Godnatt

Nu ska jag och min man krypa ner och lägga oss, kolla på film och mysa, finns inget bättre!

Imorgon ska jag leka med Johanna efter skolan, får se vad vi hittar på för bus.



Love Johanna!

Minigolf

Dagen började med skola, seg skoldag, som vanligt!!!
Men jag kämpade mig igenom den, även om det är sjukt jobbigt imellanåt!

Efter skolan åkte jag och mamma och handlade, och jag körde lite, som gick bra som vanligt, hihi.
Efter handlingen så åkte vi hem och mamma gjorde mat, kyckling, sallad och tzatziki, jätte gott.
Sen gick jag och la mig en stund, hann inte somna, för Johanna ringde och frågade om jag och kekke ville följa med henne och Rasmus och spela minigolf, men kekke tränade ( som vanligt! ) så jag åkte med själv, och jag måste erkänna att jag SUGER på mingolf, helt otroligt, plus att mitt tålamod inte är det bästa, så när det har gått dåligt sex gånger så har jag lust att kasta den förbannade klubban åt skogen, vilket jag inte gjorde denna gången, haha.
När vi hade spelat klart så tog vi en fika och pratade lite innan vi åkte hemmåt igen.
Så nu sitter jag här och väntar på att hjärtat ska ringa, då ska jag cykla och möta honom och han ska sova här inatt, mys!

Johanna, du ska veta att jag finns här natt som dag, och jag älskar dig över allt annat lillasyster!



Mums

jordgubbstårta, dåligt samvete!

tutterduvorna, deras tårta försvann på tio sekunder, haha!

Nu ska jag kolla på simpsons och städa!
Ha en trevlig onsdagskväll!

Love Johanna!

Flipp or Flopp

Om ni har varit inne på Emilias blogg så har ni säkert sett att hon kör med en "hiss eller diss" imellanåt.
Jag hade tänkt göra samma grej, fast med ett annat namn, jag kör på namnet "flipp eller flopp"
Flipp är alltså bra, och flopp är mindre bra, kanske till och med gräsligt!

Min flipp eller flopp idag är angående den berömda byxdressen, vad tycker vi om den?
Själv tycker jag att den är underbar, enkelt, bekväm och snygg!



Flipp eller Flopp?

The shoes




Bilden är lånad av Kenza!
Wihooo, jag hittade bilden på hennes skor.
Jag tycker allt att det finns en liten likhet, eller är jag helt ute och cyklar?!


Clothes



Randigt, Randigt, Randigt!
Hur snyggt är det inte?
Jag är helt kär i dom randiga tröjorna från gina,(den i mitten)  som lite pösiga och tunna, skitsnyggt till ett par slitna jeans shorts och gladiatorskor,med ett par stora örhängen och brillor till, enkelt men snyggt!

_________________________________________________________________________



Ännu mer shopping, men det kan det väl aldrig bli för mycket av? Ne jag tänkte väl det!
Har kikat runt lite idag nu när jag ändå bara ligger här..
Dom slitna jeansen som det bara kommer mer och mer av har smittat av sig på mig, för jag älskar dom bara mer och mer, det är ju hur läckert som helst!? 
Och den pösiga tröjan passar lika bra till långa byxor som till shorts.
Skorna och väskan är jag också helt förälskad i, skorna påminner mig lite om dom som kenza så gärna ville ha, fast dessa är utan klack, vet ni vilka snyggingar jag pratar om?!


Ursäkta dålig uppdatering

Uppdateringen det sista nu har varit usel, i know!
Men det har hänt mycket jobbigt som jag har behövt ta hand om omkring mig just nu som jag har peioriterat framför bloggen och det mesta andra dom senare dagarna, men nu är det lite bättre!

Idag har jag suttit på möte i skolan i två timmar, inte så där superkul men det var behövligt!
Pratade lite om min framtid och vart jag ska ta vägen nu efter detta året.
Får se hur det blir med hotell & resturang, om jag ska börja där eller om jag ska praktisera ett år och sen satsa på folkhögskola, vi får se vart jag hamnar till hösten!

Efter skolan idag så åkte jag hem och åt lite, hade tänkt att städa men jag är så jävla trött idag så jag får ta det senare eller imorgon, har lite annat jag också borde sätta mig att kolla igenom, som min ekonimi under sommaren, det kommer bli tufft att få ihop allt nu när jag inte fick något sommarjobb, men det löser sig på ett eller annat sätt.
Sen ska jag kolla lite på vad jag och snutten ska göra på våran ett årsdag, jag ville åka till göteborg men vi vet inte om det blir så nu, eftersom han ska jobba hela sommaren, jag vet ju vem som kommer få försörja mig under sommarlovet, höhö!

Neee, jag borde verkligen sätta mig och kika lite pengar och semesterplaner nu.
Love Johanna!

 
Såhär "snygg" har jag varit idag!


Rip Bengt<3

Helgen har varit jätte bra, crusingen var jätte rolig och det var go stämning hela kvällen!
(bilder kommer när jag orkar)

Har även fått reda på idag att min allra bästa kompis pappa har gått bort :/
Livet är så jävla orättvist, jag förstår fortfarande inte!

Johanna, om du läser detta så vet du att jag alltid finns här för dig!
Och vi fixar detta tillsammans, vi ska hjälpa dig att orka dig igenom det här!
Vi älskar dig gumman! <3


RSS 2.0