...



Jag älskar dig!


Tråk väder!



Sneögd? hm...


Vädret sviker, och den påhittiga johanna sviker, alltså har jag inget att göra och pojkvännen halvsover, jippie!
Ska nog åka en sväng till Johanna om en stund, har lovat bort mig till tre pers idag, vilket blir lite jobbigt eftersom jag inte kan dela på mig, men man kan försöka hinna med alla istället, kan bli svårt men värt ett försök!

Hoppas ni har roligare än jag och att ni hittar på något även fast vädret är förjävligt rent ut sagt!

Hörs senare!
PussochKram!

Bloggtorka

Har bloggtorka förtillfället, och är så jädrans trött..
Så nu ska jag gå upp till gosen och lägga mig, istället för att sitta uppe hela natten, (undra om jag börjar bli sjuk som resonerar såhär!?)

Sovsågott :)
PussochKram!

Vv

Godmorgon!

Det blev ju jätte fint väder idag, tjohoo!
Man kanske skulle passa på att hitta på något utomhus idag när solen äntligen skiner!

Jag gick upp vid ett idag, har städat och grejat lite i trädgården här (hos emil) medans han är på jobbet!
Vid två gick jag ut och gick en sväng, då hade det inte hunnit bli fint väder än men det var varmt som tusan, känns nästan lite som åskväder, för det är rätt kvavt i luften ändå.

Senare idag ska jag nog träffa Johanna en sväng tror jag, annars vet jag inte vad som händer!

Hoppas på party i helgen, någon som vet vad som händer i helgen?!


Nitarmbanden!

Jag glömde..

Jag glömde ju lägga upp bilder på dizsel, Johannas brors lilla underbart söta hundvalp!


Haha, som sagt, vi exprimenterade lite med Johannas smink, jag har svarta streck i hela ansiktet, inte sådär värst snyggt!

Bilden är tagen från Johannas blogg!

Han är så söt dizselfisel :)


Ursäkta dålig uppdatering!

Jag vet, inte ett inlägg på hela dagen, kasst, i know, men har inte hunnit!

Vaknade vid elva idag när plutten ringde mig och ville att jag skulle gå ut och hämta posten, så jag kravlade mig upp och skulle hämta posten, men där fast det fasen ingen post, så jag gick upp och la mig igen, och vaknade inte förens mamma ringde vid ett, blev en lång sovmorgon med andra ord, men hallå? det är ju sommarlov, då ska man sova läääääänge!
Men vid ett tog jag mig upp och vid två tog jag pluttens cykel ner till stan för att möta upp Jenny, vi tog en snabb shopping runda och jag (som vanligt) gick hem med tre nya klädesplagg och 900 spänn fattigare, men så äre ju!
Runt halv fyra cyklade jag "hemmåt" igen (hem till emil, jag bor ju i stort sätt där så) och väntade på att emil skulle komma hem så jag hann gosa lite innan jag åkte hem och åt.
Efter maten skjutsade mamma mig till Johanna, var längesen jag var med henne nu så det var riktigt roligt!
Var ute och gick med hennes brors lilla hundvalp, så sööööt är han dizsel!
Och vid nio tiden så åkte jag tillbaka till emil, vi tog en dusch och sen satte vi på senaste Wallander filmen som han hade laddat ner, den var faktiskt riktigt bra!
Men nu sover plutten och jag sitter ensam, (som vanligt när han jobbar eftersom han går och lägger sig klockan elva och då är jag inte trött)


Haha vad tycker ni om detta? jag och johanna hade lite roligt åt ett läppstift vi hittade hos henne, passar jag i körsbärs rosa/röd?!

Dagens inpulsköp!
 
Lack leggings, Vero Moda 199:-

Gråa Jeansleggings Vero Moda 199:- (rea)

Tub top Vero Moda 299:-

Jag vet att det är sjukt dåliga bilder, men dom får duga nu!


PussochKram!


Sovdags!

Nu var den sjukt tråkiga filmen slut, fattade inte ens vad den handlade om, det måste betyda att den var riktigt dålig, eller så är det jag som är riktigt dålig, nee, det måste varit filmen!
Så nu ska jag gå upp och krypa ner bredvid min älsklingspojk i sängen och gosa lite!
Och så hoppas vi på bra väder så jag kan ta min promenad som aldrig blev av idag.. suck!

Imorgon eftermiddag ska jag vara med Johanna, ska försöka hinna med en runda på stan och se om det finns något att ha, är shopping sugen som tusan, så jag borde egentligen åka till götet, sthlm eller örebro eller något, men man ska ha pengar till allt också, suck, igen!

Godnatt allihopa, sov så gott så hörs vi imorgon!
PussKram

V


Sleten mys outfit, men gud så skönt det är att strosa runt i mjukisshorts, stor kofta och oplattat hår, ibland!


High heels på havetohave



Eftersom jag sitter här helt uttråkad så kikade jag runt lite på internet, och hittade in på sidan have2have.se där jag hittade dessa skönheter ovan.
Funderar på att klicka hem några av dom, har dåligt med festklackar om jag ska vara ärlig!
Och dom rosa är så jädrans fräcka, varför ta svarta när det finns rosa, varför vara som alla andra när man inte behöver, jag tycker man ska vara unik och våga ha på sig saker man själv tycker är snyggt, även om andra inte skulle tycka det!
Det är rea på Have2have.se nu, så kika in och fynda!
Min man har fått lön nu också, helt perfekt, kanske ska gå upp och fjäska lite, hihi!

Nu ska jag kolla klart på, ja vad det nu är jag kollar på..

PussochKram!

Kavaj



Oversize kavajen kommer bli min absoluta måste i höst, hur snyggt är det inte?!
Jag tycker den är grym..
Slitna jeans, en oversize tee, high heels och denna, mums!

Vad tycker ni om oversize kavajen, flipp eller flopp?


Resultatet


Vit chokladsås

Sockerlag

massssssa frukt

frukt, glass och vit chokladsås, mums!

Nu har vi proppat i oss av detta, det var riktigt gott, men mättande!
Har precis kikat beck med plutten och Jenny, men nu har Jenny åkt hem och plutten ligger och sover, så jag sitter ensam i hans vardagsrum och kikar på bloggar och försöker fördriva tiden, kommer tyvärr inte vara trött än på ett bra tag!

Igår ropade emil på mig runt ett för att han inte kunde somna utan mig, får väl se om han ropar om en stund, hehe så söt är han min prins <3

Pussochkram

Nyfikna?

Är ni nyfikna på resultatet av vårat bakande?
Jag kan säga såhär, det blev ingen "bakande" en fruktig efterätt, och nu tänker ni "aha, en vanlig fruktsallad"
men där har ni fel hörrni!
Ni ska få se vad det var så fort den är klar, kan även lägga in receptet om någon skulle vilja testa det, för de är riktigt gott! :)

Bakning!

Nu är jag på plats hos älsklingen igen, mätt och belåten, även rummet hann jag med, gud så duktig jag är!
Innan jag åkte hit åkte jag och hämtade min kompis Jenny, hon följde med hit, vi ska baka något gott, var så himmla längensen jag gjorde något sånt, så vi ska gå ner till stan och handla och sen sätta igång med bakandet!
Älskling är och tränar så han blir nog glad när han kommer tillbaka och vi har bakat!


Bloggar om en stund, så ni får se hur det går när vi stökar i köket :)

PussochKram!


Ser ni det orangea nagellacket? mums :D


Inspiration!



High heels, avklippta killjeans, oversize kavaj och nitarmband, kan inte bli mycket hetare!
Och hur smart är det inte? dom avklippta killjeansen, klipp av ett par killjeans så har du ett par görsnygga shorts, enkelt och väldigt billigt!
Oversize kavaj är nästan ett måste i höst, jag tycker det är galet snyggt!
Nitarmbanden, vad tycker ni? hiss eller diss? jag har ogillat allt som har med nitar att göra, men har ändrat uppfattning helt, nitar är läcker!


Huset för oss själva!

Kul väder? NEJ!
Jag hade ju planerat in en lång promenad idag, innan älskling kommer hem från jobbet klockan fyra, men självklart spöregnar det när jag vaknar, fan vad trött jag blir!
Vilken jädrans tur att det finns barnprogram, jag kommer aldrig växa upp när det gäller den fronten, jag kommer alltid älska långben och hans gäng!

Vid fem ska jag åka hem och äta och städa, och sen ska jag tillbaka till plutten, hans familj är ju kvar på öland så vi har huset för oss själva till på fredag, tror vi kan behöva lite tid för oss själv, bara han och jag, laga lite mat, kolla på film, gå ut och gå och bara mysa, det behövs ibland, och snart börjar skolan och hockeyn igen, och då får vi inte riktigt lika mycket tid för varann, så det är bäst att passa på!

Nu väntar en lååååååång varm och skön dusch, sen ska jag plocka iordning lite här innan plutten kommer hem!
Hörs senare!

PussochKram
V


Hejsan bloggen!

Nu, efter sex dagar på öland sitter jag nu och har precis packat färdigt, är tyvärr hemfärd imorgon!
Men denna veckan har varit underbar, även fast solen har svikt oss lite så har det varit en jätte trevlig resa, kan man ha annat än trevligt på öland? det är frågan!
Men idag, idag har det varit kanon väder och vi har legat och pressat hela dagen, vilket syns lite nu, lite brunare har jag allt blivit, och hur snyggt blev det inte tillsammans med mitt illorangea nagelack?!

Efter en hel dag på stranden åkte vi till ett ställe där det finns jätte häftiga stenar/berg, raukar tror jag det heter, dit åkte vi och grillade och älskling flög drake, riktigt mysigt!
Väl "hemma" på campingen igen gick vi och köpte glass, och när dom andra gick till husvagnarna gick jag och älsklingen ner till stranden och myste en stund, fytusan vad jag älskar min emil!

Nu är vi tillbaka i husvagnen och ska sätta på en film och mysa innan vi somnar, ska nämnligen upp imorgon klockan åtta, inte lika roligt, sen väntar en tågresa på tre timmar, wieho!

Här får ni lite bilder, resten av bilderna laddas upp när jag är hemkommen imorgon!













Det finns ingen i hela världen som skulle kunna ta min emils plats!
Jag älskar honom över allt annat, jag kan inte leva utan honom!

Torsdag

Nu var det redan torsdag då, vilket innebär att jag och plutten ska åka hem imorg....på söndag :D
Vi skiter i att åka imorgon, det är så otroligt skönt att vara hemifrån, så vi stannar till söndag istället, detta innebär även att biljetterna som redan är köpta bara är att slänga, 800 kr i sjön, men det är det värt!
Jag och min älsklingsbebis blev som nykära när vi kom hit och går och gullar hela tiden, så jag stannar gärna här resten av sommarn.

Något mindre roligt är att mitt öra har blivit värre , det gör ont, värker som bara helvete rent ut sagt, jag hör ingenting osv, jag grät mig igenom hela natten inatt, men imorses fick emil köra mig till sjukhuset en mil från våran camping, där fick jag suga rent hela örat (och det, kan jag säga var det värsta jag gjort i hela mitt liv, den smärtan kommer jag aldrig utsätta mig för en gång till) och läkarna hemma i mariestad ska fan få höra hur jävla dåliga dom är, har gett mig fel medicin och sagt att jag har något som jag inte har, herregud, fick riktigt starka värktabletter nu idag, och dom var starka kan jag säga, här behövs ingen alkohol för att det ska snurra, haha!

Skriver om en stund igen, nu ska jag kolla läget ute i fylle-för-tältet! :)


Europas högsta husvagn!



Haha behöver jag säga mer? :D

Lite om resan då kära vänner..
Det var såhär..
Att när vi var över på öland, så var klockan redan ett, så vi åkte till ekerums camping där älsklingens kusiner bor på (och där jag har varit alla mina år på öland) så det tyckte jag var jätte roligt :)
Men när vi vaknade dagen efter, (idag med andra ord) så var det punka på husvagnen, "vi hade iallafall tur med vädret" komik!
Men det löste sig, och efter bad och fika med kusinerna åkte vi mot vårat mål som var bödasand, och där är vi äntligen framme nu, och internet funkar som ni kanske förstår, beauty!
Husvagnen är klar, förtältet är klart, och bäddat, det har jag gjort, ceck!
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det har iallafall slutat regna nu så en promenix runt campingen kanske(?) Jag har inte varit på böda på jätte länge!

Hoppas ni får en bra måndag och att det inte regnar på er!
PussochKram!

En bästa vän!

Jag känner dig inte längre, inte på samma sätt, och det gör mig riktigt ledsen!
Vi var som piff och puff, bill och bill, bulle och bonaqua!
Det sårar mig att våran vänskap bara tog slut, vi kommer aldrig bli lika tighta som vi har varit, och jag kommer aldrig få en sån vän igen, som jag litar på så mycket, som jag bryr mig om så mycket!

Jag saknar dig!

Packning




Då var det söndag, och idag åker vi!
Runt sex ska vi åka, och det är nästan skönt att det regnar idag, för det blir så jävla varmt att sitta trångt i en bil fylld med packning om det är 25 grader!
Ah, och på tal om packning, jag har inte ens börjar packa än, och jag lyckas alltid få med mig för mycket, någon som känner igen sig? man tar med sig 10 linnen, 6 par shorts, osv, och när man kommer hem har man inte ens använt hälften, så otroligt onödigt!
Men jag ska inte ta med mig så mycket denna gång, vi ska ju ändå bara vara borta fem dagar, fattas något får jag väl handla där nere, hehe.

hm, jag har lite att göra innan klockan sex..

* Packa allt!
* Duscha
* Handla lite
* Hitta min sladd till kameran (hejja mig som har tappat bort den, det blir mobil bilder annars)
* Ta ut pengar

Och packa tar minst en timme, yey!

Hörs senare, antagligen när jag sitter i bilen om inte innan!

Ha en underbar regnig söndag!
PussochKram!





Strög





Nu har jag duschat och gjort mig iordning!
Ska ut och åka bil med älskling och jenny..
Skriver senare igen om det inte blir för sent!

Pussochkram!
Ha en trevlig lördagskväll och drick lungt!

Ge mig lite mer..

KICK?!
vad tycker ni om dom?
Jag tycker dom känns lite som övervuxna fjortisar, men jag måste ändå medge att dom har lyckats rätt bra med deras nya hitlåt "ge mig lite mer", skön sommarlåt, tummen upp!

KICK - Ge mig lite mer

Semester med hjärtat



Förresten, jag åker ju imorgon!
Jag kommer inte ens ihåg om jag har berättat vart?!
Jag drar det en gång till isånnafall.
Jag ska ka iväg till Öland med min pojkvän och hans familj och bo på bödasands camping i husvagn, jag och min mamma har haft husvagn i alla år, men det har vi tyvärr inte längre, så det ska bli riktigt roligt att åka på husvagns-semester faktiskt, och speciellt när man åker med plutten, då blir det ju extra roligt :>
Hans mamma, pappa och syster ska vara där tio dagar, men vi åker hem redan nu på fredag, det är kekkes enda semestervecka på hela sommaren så han ville vara hemma lite också, och det förstår jag, även om jag gärna hade stannat på öland resten av sommarlovet, hehe!

Jag tar förmodligen med mig datorn, har ju äntligen fått igång mitt trådlösa bredband så jag kommer kunna blogga under veckan, perfa!

Ne nu måste jag duscha, fan vad grinig jag blir på mig själv, man fastnar vid datorn och glömmer/skiter i allt annat som man egentligen borde/ska göra! Inte bra!

Pussochkram!
V

Underbara anonyma!

Nu har jag varit ute och övningskört en bra stund, åkte en sväng till töreboda och kikade på campingen lite, inte så där värst mycket att ha, men det såg ju fräscht och fint ut iallafall!
På vägen hem åkte vi ut lite utanför töreboda och kollade på min lärares gammla hus, gigantisk kåk som är illrosa med typ tjugo rum, mäktig villa!
Men nu är jag hemma, har precis ätit lite, fick dock bara i mig lite mússli, kan inte ens tugga så ont gör det i örat, jädrans skit, men lite fick jag i mig iallafall.
Nu ligger jag här i sängen och dunkar musik och när jag loggar in på bloggen nu så har någon OTROLIGT UNDERBAR ANONYM person komenterat omogna grejer, och man blir ju så glaaaaaaaaaaaaad eller inte, skaffa er ett liv! 
jag sitter och väntar på att Johanna ska komma hem från lugnås, får se vad vi hittar på senare, ikväll ska jag iallafall åka bil med älsklingen, han har precis fixat klart den, ah, det har jag inte berättat :O

När vi skulle åka till gullholmen förra veckan, så skulle kekke åka ifrån mig på morgonen, och när vi precis har parkerat utanför Johanna så ringer han och då har något som håller fast däcket gått av, (ingen aning om vad det heter :D) så han hade vart över på andra sidan vägen och grejat innan han kunde stänga av bilen, usch det kunde gått illa!

Ne nu ska jag duscha och greja innan Johanna ringer!

Love Johanna!


Lördag morgon!

Gårkvällen finns det inte speciellt mycket att säga om, mer än att vissa stunder var roliga och andra mindre!
Vid halv tre var jag och älskling hemma hos mig och gick och la oss, plutten var trött som vanligt så han somnade direkt, medans jag låg vaken och kollade på tvn till klockan halv fem innan jag också somnade som en sten.

Idag vaknade vi inte förens vid tolv, kekke åkte hem och Jenny kom, men nu har även hon åkt hem.
Ska äta lite och sen ut och övningsköra en sväng, och senare ikväll ska jag åka till Johanna och leka med henne lite nu innan vi åker.

Ha en underbar dag så hörs vi senare!
Puss <3

Du förstår inte att det gör ont, du förstår inte att det förstör!


herregud

Fyfan vad trött jag blir på folk!
jävla idioter allihopa!

Godnatt!

Fredagkväll

Nyduschad, nyrakade ben, nypeelad, känner mig superfräsch :)
Sitter i sängen och dunkar musik med Jenny, har precis gjort mig iordning, ska iväg en sväng nu.
Men jag skriver senare ikväll/inatt!

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll, det ska iallafall jag försöka ha :)

kyss so long <3!


Underbara sol

Då var man hemkommen från sjukhuset, fick inte det roligaste beskedet jag kunde fått men..
Ännu värre infektion i hörselgången än förra gången, så nu ska man käka antibiotika och droppa medicin i örat fyra gånger om dagen, hejja!
Inte ens bada fick jag, men eftersom jag ska på semester på öland nästa vecka gick jag in på apoteket och köpte öron proppar, för inte fan åker jag på semester utan att bada om det är fint väder, glöm det!

Solen skiner idag!!
Hur underbart är inte detta?!
Jenny kommer hit om en stund, ska nog ta oss en lång promenad då.
Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om, får se vart vi hamnar!

Ha det bra så länge!
Love Johanna!



Sjukhus med öron-ont!

Vad ska man göra en solig dag som denna?
Jo, man ska åka till sjukhuset!!!!!! åh gud så roligt, eller inte!
Örat ger sig inte och såhär kan jag inte gå runt, gråter nästan så otroligt ont gör det, och hur ska det gå nästa vecka om det fortsätter? jag åker ju med pojkvännen och hans familj till öland på måndag, och inte fasen kommer jag orka med det om det fortsätter såhär.
Jag som blev så glad när jag vaknade och solen sken, får hoppas att den skiner lika mycket, om inte mer nu när vi ska till öland, vore skönt att få en semester med sol!!

Ne, om man skulle göra något vettigt, som att duscha eller bädda sängen!
ajuste, jag har gjort om i mitt rum, köpt lite nytt, bytt plats på allt, slängt ut lite osv, jag slänger in lite bilder på det efter sjukhuset sen :)!

so long! <3



carrie bradshaw och gänget, tillbaka?

Jag har hört skvaller om att det ska komma ut en ny sex and the city movie?!
Jag älskar satc brudarna så jag blev överlycklig när jag läste detta, dock vet man ju aldrig om det stämmer!
Dessa gammla godingar, och då menar jag verkligen gammla, i filmen ser dom ju inte alls slitna ut, snygga och fräscha 45 åringar i sina bästa år, men ojojoj vad tv kan luras, har sett bilder på dessa ikke så fräscha tjejer, eller tanter, utan allt smink och extra fix så ser dom nästan 20 år äldre ut istället för yngre..
Men som sagt, jag älskar dessa filmer/serien så för mig får detta rykte gärna vara korrekt.



Godnatt

Nu är klockan 04.29, kanske dags att sova?!!
Hörs imorgon :)

Godnatt! <3

Vad tycker jag?

Kenza ligger lätt på toppen.
jag tycker hon är en skit grym, vacker, självsäker och cool tjej.
Hon vågar vara omogen ibland, hon försöker inte vara sådär perfekt och "fin i kanten"  ne men hon är liksom sig själv och jag tycker det är roligt att se att en sån fin tjej har blivit så framgångsrik utan att skryta om det eller se ner på andra på något sätt för det.

Stinalee verkar också vara en glad och possitv tjej.
Jätte söt och possitiv, och hur gulligt är det inte att hon ska ha barn snart då? :)

Blondinbella verkar vara frammåt och glad i alla lägen.
En söt och trevlig tjej som jobbar och sliter och verkar trivas bra med det!

   

Nelly


I'm in loooove!

Festkläderna hittar ni hos Nelly.com

Öron ont och sally santesson

Timmarna börjar närma sig morgon, och här ligger jag, som vanligt och inte kan sova...
Denna gången har jag dock något att skylla på, nämnligen mina jävla öron, eller mitt jävla öra om jag ska vara korrekt.
Har fått en inflamation i hörselgången, och den vill inte ge sig, har druckit två treo, tagit två alvedon och en naproxen på loppet av fyra timmar, och det vägrar att ge sig, jag blir galen, kan inte sova för det gör så jädra ont, och kan inte vara vaken för det gör så jädra ont, åh hugg av mig örat någon!!

Men kan man inte sova, så kan man alltid roa sig på annat sätt...
Jag har valt att roa mig genom att sätta på sally avsnitten, hon är förjävla go den.
Jag hoppas verkligen inte att ni har missat detta, Maria Lundqvist spelar en 34 årig biblotikarie som fortfarande bor hemma hos sin pappa, misslyckas med i stort sätt allt hon gör och är allmänt dum i huvudet, jag har nog sett dessa avsnitt 300 gånger, minst, för jag kan varenda replik i varenda avsnitt, haha!

Ni ser ju bara, haha!

På tal om filmer, är det någon som har sett ice ages 3? och isåfall, var den bra?
Jag är nästan helt säker på att den är bra, jag menar, har man lyckats göra två så bra filmer så ska man väl ändå lyckas med den trejde också, eller så kanske det är tvärtom, har man gjort två bra så blir den här superkass?
Jag får nog besöka en bio salong snarast och undersöka detta!


Pappa

Han drunknade i en olycka när jag var sex år, och jag tänker på honom i stort sätt hela tiden.
Att livet kunde vara så orättvist hade jag hört många många gånger, men det var inte förens min pappa togs ifrån mig jag insåg att det verkligen var sant, livet är så otroligt jävla orättvist, vem är det som bestämmer att ett nyfött barn ska dö? vem är det som bestämmer att någon ska behöva mista sitt syskon eller barn i en bilolycka? vem bestämmer att tusentals människa ska dö i en våg? vem bestämmde att min pappa skulle drunkna?
När min pappa försvann från mig förstod jag inte på riktigt att han aldrig skulle komma tillbaka, det är sånt som kommer senare i livet, det har inte klarnat upp för mig förens nu på senare år, jag sa till mamma i flera år att pappa hade rest bort, att han snart kom tillbaka, men hur länge jag än väntade så kom han aldrig, jag var lika besviken varje kväll när jag gick och la mig, han hade inte kommit hem.
För er som har era föräldrar kvar, jag säger bara, bråka inte i onödan, be inte era föräldrar dra åt helvete, hata dom inte, dom betyder mer än ni tror, och när dom försvinner ur ens liv så är det som att halva hjärtat försvinner med ner i graven.
Det är dagar som dom här man bara vill försvinna en stund, hälsa på där uppe, jag hade gärna dött för en dag, men jag vill tillbaka sen, och jag vill ta med mig pappa ner här igen, han hade inte levt färdigt, han var inte klar här.
Men jag blir arg ibland också..
Hur fan i helvete kunde han åka upp dit utan mig? hur i helvete kunde han lämna mig här? varför stannade han inte hos mig? varför är han inte hos mig? alla andra har ju, varför har inte jag?
Många frågor jag tyvärr aldrig kan få svar på, men allt har ju en mening? får väl hoppas på det och se ljust på framtiden, fast det är sjukt jobbigt och man blir ledsen ibland, sitter och gråter en hel dag, sen känns de lite bättre, det kommer igen, försvinner, jag vet att min pappa vill se mig lycklig, han vill inte att jag ska gråta, jag försöker vara stark för hans skull, jag vill att han ska vara stolt!


Gullholmen

Jaha, nu var det nästan två veckor sen jag blogga igen, har ju varit på Gullholmen en vecka, och när jag kom hem visade de sig att jag inte hade något internet, men det är fixat nu, vilket är skönt, blir tokig utan internet.

Lite snabbt om Gullholmen då..
Vi kom dit på söndag förmiddag, släpade på packningen ca två km, var helt död när vi var framme i stugan, packade upp och fixade lite i stugan innan vi tog en sväng på ön för att kolla läget, måste säga att både stugan och ön var riktigt fin, tråkigt bara att vädret inte kunde vara lika fint.
Under veckan hann vi inte med speciellt mycket solning, eftersom det var ca 8 timmars sol plus en hel dag sol på hela veckan, (surt som fan, men vad gör man?) men vi gjorde massa annat istället.
Vi var och shoppade två dagar, åkte med färjan över och hämtade bilen (man fick inte ha bil på ön) och åkte till smögen och stenungsund och lite så, shoppade och åt ute.
Resten av veckan var vi ute och gick på ön, och på bergen, helt otrolig utsikt, och jag och Johanna fiskade krabbor typ varje dag, sammanlagt fick vi nog en 60 krabbor, riktigt äckliga djur, om man ens kan kalla dom de, haha.
Och dom dagarna det bara öste ner så satt vi i stugan och mystre med frukt och godis framför en film eller en bok.
Åkte hem söndagen därpå vid elva på morgonen, och var hemma vid två.










Kommer mer bilder senare

Love Johanna!

Festival och fylla

Gårdagen blev faktisk riktigt lyckad ändå, lyssnade på lydell&qvick, melody club och Lorentz & Sakarias, jag trodde inte dock inte att Lorentz & Sakarias skulle vara bra live, men där fick jag på näsan, dom var helt okej. Dock blev jag så jävla arg framför scenen där, jag klarar jag inte av folk som är så jävla respektlösa, jag har lärt mig att man ber om ursäkt om man råkar slå till/ armbåga/ putta omkull någon, men det har tydligen inte alla fått göra, men vad ska man förvänta sig av fulla töreboda bor?!
Men överlag hade jag det väldigt trevligt med pojkvän och vänner, drack lagom mycket och det lönade sig, jag var lagom rund om fötterna, hade roligt och slapp illamående, tänk om alla kunde dricka så, men vad kan man förvänt sig när det är festival, fullast vinner, ungefär, tråkigt att det måste vara så tycker jag!
Vid ett skulle vi åka hem, blev dock inte så, fick vänta på att få komma på en buss till klockan halv två, två någon gång innan vi började åka hemmåt, så var inte hemma hos Emil förens vid halv tre, väl hemma hos plutten gick vi direkt och la oss.

Bilder kommer senare!

Love Johanna!



i love you i love you i love you i love you i love you i love you

Töreboda festivalen, är det något att ha?!

Jahaja, nu sitter man här ännu en kväll ensam i min plutts vardagsrum och kikar runt på datorn medans han sussar, om man ändå hade det lika lätt som honom att somna, gud så underbart det vore att bara behöva lägga ner huvudet på kudden och somna direkt!

Nog om sömnproblem..
Som ni kanske har märkt har jag ännu inte fått tummen ur räääva att lägga in några bilder från förra helgen, men det kommer förhoppningsvis imorgon, ska nämnligen hem en sväng imorgon, ( har inte varit hemma alls mycket det sista, och nätterna har jag ju spenderat hos min man ) ska hem och fixa lite inför resan som börjar på söndag och slutar söndag därpå, packa, försöka få igång mitt trådlösa internet osv..

Denna dag (torsdag) har sett ut följande..
Vaknade hos älskling runt tolv, åkte ner till hamnen med hans mamma och syster och köpte glass och satt där ett tag och tjöta, efter någon timme där åkte vi hemmåt och satte oss framför tvn jag och Malin, var så jädrans varmt ute så jag kunde inte vara ute, får sån huvudvärk så jag spenderade någon timme inne för att slippa den skiten.
Vid fyra kom Emil hem och då åkte vi och badade med min vovve på sandviken, han är helt galen i vatten min lille vovve, även min man brukar vara en galning i vattnet men han var tråkig och satt mestadels och titta på när jag och min busvovven lekte.
Efter ett välbehövt dopp i det, idag badvänliga vattnet åkte vi hem till Emil, tog med oss tjabo så Malin fick leka lite med honom innan mamma kom och hämtade honom och vi gick in och åt.
Runt nio åkte vi till Töreboda (Kalle Linnea Simon Alexandra Gustav Emil och Jag) och kikade om Töreboda festivalen var något att ha, och visst, det verkade väl roligt men jag är inte så värst sugen ändå känner jag, vi får väl se om vi åker dit imorgon jag och Emil.
Väl hemma i stan igen åkte vi en snabbis till donken innan vi åkte till ekudden för mer bad, väl där tyckte jag dock att det kändes onödigt att blöta ner sig igen så jag Linnea och Alexandra satt istället och kollade på våra män som lekte och plaska som barnungar, haha!

Ne nu ska jag kika klart på det jag kollar på, vad det nu är för något, innan jag går upp och lägger mig.

Love Johanna!



Aldrig utan dig!

Resan

Resan till falkenberg var helt underbar!
Var och kollade på "virus i bataljonen" med dag otto och dom som är med i bröllop och jäkelskap och dom där teatrarna, riktigt rolig var den, det var väldigt mycket skämt och humor i denna, iallafall min humor, haha!
Efter teatern så åkte vi till stugan vi hade hyrt och satte och och myste med en öl och lite godis.
Dagen efter gick vi upp tidigt för att ta en sväng förbi ullared (gekås) och handlade lite, köpte mig lite nya linnen, mjukisshorts, väskor och annat roligt..
Efter ett varmt och svettigt besök där åkte vi till skrea strand i falkenberg och badade och solade i någon timma innan vi åkte hemmåt.
Väl hemma åkte jag direkt till min älskling som jag hade längtat något snuskigt mycket efter, och vi hade bara varit ifrån varann i två dagar då, och nu på söndag åker jag igen, och är borta en vecka, hur fan ska jag överleva???!!!!!

Jag är hos min gris nu så har tyvärr inga bilder, slänger in lite bilder imorgon om jag hinner :)
Nu ska jag gå upp och lägga mig hos min sömntuta :)

Love Johanna
                                                                                                                      

RSS 2.0